Jump to content

Liga 2, etapa 7 play-off și play-out | Patru meciuri se joacă azi: Dunărea - Rapid, capul de afiș. Programul complet


LorenaRx
 Share

Recommended Posts

Etapa a șaptea a play-off-ului și a play-out-ului Ligii 2 debutează vineri, 7 mai, când sunt programate patru meciuri.

image.thumb.png.10e0a3622d976848f019b72fcdda61f2.png

De la ora 16:00, în direct la Digi Sport 1, Csikszereda Miercurea Ciuc, locul cinci din play-off, cu 36 de puncte, primește vizita celor de la CS Mioveni, formația de pe locul trei, de baraj, cu 42 de puncte.

Liga 2, etapa 7 din play-off și play-out. Programul complet

De la ora 18:30, tot în play-off, în direct la Digi Sport 1, liderul FC U Craiova 1948 joacă la Timișoara, împotriva lui ASU, ultima clasată, cu 36 de puncte, 13 în spatele formației antrenate de Eugen Trică.

 

Începând cu ora 19:00 debutează ultima rundă a play-out-ului Ligii 2, cu Gloria Buzău - Concordia Chiajna, meci din grupa B, în care se întâlnesc două echipe care și-au asigurat salvarea de la retrogradare.

 

De la 21:00, în direct la Digi Sport 1, se joacă ultimul meci al acestei runde din play-off, Dunărea Călărași, echipa de pe locul trei, cu 42 de puncte, împotriva Rapidului, formația care ocupă, cu 46 de puncte, poziția a doua, direct promovabilă.

 

Sâmbătă, 8 mai, sunt programate ultimele cinci jocuri din play-out-ul Ligii 2, toate de la ora 11:00: Ripensia - Metaloglobus, Pandurii Târgu Jiu - Farul Constanța și Universitatea Cluj - Comuna Recea, în grupa A, și Petrolul - Aerostar Bacău și Unirea Slobozia - CSM Reșița, în grupa B.

 

Înaintea ultimei runde din play-out, în grupa A luptă pentru evitarea locului de baraj Ripensia Timișoara și Comuna Recea, Slatina și Pandurii Târgu Jiu fiind deja ”condamnate”. În grupa B, situație este clară, CSM Reșița va juca baraj, în timp ce Unirea Slobozia și Aerostar sunt retrogradate matematic.

 

Sursa: digisport.ro

 

Link to comment
Share on other sites

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.