Dean Posted November 28, 2010 Share Posted November 28, 2010 (edited) DarkOrbit este un joc galactic cu nave. Nu puteti folosit orice fel de Internet pentru a juca acest joc, dar stiu sigur ca merge la urmatoarele: Opera Internet, Internet Explore! In acest joc , iti alegi echipa,globul,(la inregistrare), strangi credite,uridium,etc , cumperi nave intri in clanuri , aveti chat online unde nu se face spam , jocul are la fiecare minut cel putin 90,000,0 de playeri, va asigur !, este un joc de strategy-e, interesant, distractiv, logic, si vreau sa va spun ca majoritatea playerilor au 20-21 chiar si 30 de playeri, am aflat de acest joc de la varul meu , acesta este intr`un clan si vreau sa va zic ca liderul lui este plecat in alta tara(la munca/serviciu desigur),cu propriul camion, acesta nu a mai intrat de o luna dar din fericire clanul are un sublider lafel ca toace celelalte, o sa va dati seama imediat de joc, cand o sa vedeti primele lucruri pe site. Nu uitati, nu puteti juca decat daca folositi Opera Internet" sau Internet Explorer"! DarkOrbit Here. Multa Bafta la acest joc online! Edited November 28, 2010 by Dean Link to comment Share on other sites More sharing options...
Frederick Posted November 30, 2010 Share Posted November 30, 2010 Ai explicat super prost si o parte in alta limba. "Fiecare player are cate 20,21,30 de playeri?" Aici ai zis-o frate. Poate te refereai la ani. Jocul e frumos in sinea lui. Dar daca nu donezi cel putin 20 de euro nu faci nimic in jocul asta, + cu noile update-uri care sunt din ce in ce mai costisitoare trebuie sa platesti mult ca sa fii unul dintre "aia buni" . Il joc din cand in cand, server Great Britain , Level 14 , semi elite(14 lf3-uri, 5 iris , 3 flax , 6 lf2-uri , 10 15k uri engines , full extras). Link to comment Share on other sites More sharing options...
GaTor360 Posted November 30, 2010 Share Posted November 30, 2010 Ai explicat super prost si o parte in alta limba. "Fiecare player are cate 20,21,30 de playeri?" Aici ai zis-o frate. Poate te refereai la ani. Jocul e frumos in sinea lui. Dar daca nu donezi cel putin 20 de euro nu faci nimic in jocul asta, + cu noile update-uri care sunt din ce in ce mai costisitoare trebuie sa platesti mult ca sa fii unul dintre "aia buni" . Il joc din cand in cand, server Great Britain , Level 14 , semi elite(14 lf3-uri, 5 iris , 3 flax , 6 lf2-uri , 10 15k uri engines , full extras). aha. eu sunt full elite Goliath ce companie esti? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Motorhead Posted November 30, 2010 Share Posted November 30, 2010 Ciudat , jucam pe RO de pe Mozzila si mergea ok . Gator , am Lenov eu Link to comment Share on other sites More sharing options...
ZaNuu Posted December 4, 2010 Share Posted December 4, 2010 Am incercat dar nu ma pasioneaza.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
BlacckMann Posted December 9, 2010 Share Posted December 9, 2010 L-am incercat dar nu imi place deloc.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
HayaT Posted December 9, 2010 Share Posted December 9, 2010 mie unu imi place.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
BlacckMann Posted December 29, 2010 Share Posted December 29, 2010 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts