Jump to content

Ionuț Tudorache, omul care a ucis planul lui Becali! Hat-trick în meciul cu FCSB 2


LorenaRx
 Share

Recommended Posts

CS Afumați i-a învins cu scorul de 4-1 pe cei de la FCSB 2 și s-a calificat în finala barajului pentru promovarea în Liga 2.

image.thumb.png.2257ed6475c58c47533bc74bb7f0e7f2.png

FCSB 2 a pornit cu prima șansă partida cu CS Afumați, după ce s-a impus în tur cu scorul de 1-0, dar Ionuț Tudorache a reușit tripla și le-a spulberat toate speranțele roș-albaștrilor.

Ionuț Tudorache a reușit hat-trick-ul în partida cu FCSB 2

Gigi Becali era hotărât să blocheze Steaua în Liga 3, iar FCSB ar fi avut șansa să lupte cot la cot cu formația lui Trică, dacă ar fi reușit să treacă peste CS Afumați. Cu toate acestea, Ionuț Tudorache pare că a fost determinat să îi anihileze planurile finanțatorului FCSB și a oferit o performanță de excepție, după ce a marcat trei dintre cele patru goluri ale celor de la CS Afumați.

 

Prima reușită a lui Tudorache a venit în minutul 37, când a marcat după ce defensiva FCSB-ului a respins balonul în interiorul careului, iar atacantul celor de la CS Afumați a trimis cu latul în poarta roș-albaștrilor.

 

Al doilea gol reușit de Tudorache a fost în minutul 52, când acesta a ajuns la o pasă filtrantă. Jucătorul a avansat în careul FCSB-ului și l-a învins cu ușurință pe Târnovanu.

 

Două minute mai târziu, Tudorache a marcat din nou după ce Avram i-a pasat superb în interiorul careului. Jucătorul celor de la CS Afumați a trimis cu piciorul drept, iar portarul celor de la FCSB 2 nu a avut nicio șansă.

 

Sursa: digisport.ro

Link to comment
Share on other sites

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.