Jump to content

Xiaomi propune noi design-uri smartphone, cu module foto generoase, aparent asociate seriei Mi 11T sau Mi Note 11 (brevet)

RW YuukiKING
 Share

Recommended Posts

60c71747e4924.jpg

Începutul de săptămână vine cu o serie de brevete proaspăt acordate celor de la Xiaomi și referitoare la design-uri smartphone, cu accent pe capitolul cameră foto. Descoperim schițele asociate prin intermediul celor de la Letsgodigital.org și aflăm că în cazul de față am putea privi asupra posibilului look adoptat de seria Xiaomi Mi 11T sau poate de variantele Mi Note 11. Le vedem împreună mai jos și descoperim ce ne rezervă în materie de design. 

Primul design propus de către Xiaomi apare mai sus și vedem aici o zonă frontală cu muchii înguste, aproape simetrice și cu un decupaj bulină asociat camerei seflei. Avem butoane fizice de volum și power/unlock pe lateral dreapta, iar în spate descoperim un modul foto uriaș cu un mic vibe de Samsung Galaxy S21. Aici apare un bliț alungit și 4 camere foto dintre care una periscop telephoto. Posibil ca acest look să fie adoptat de varianta Pro din serie.

Trecem la varianta cu numărul doi, parcă având un look mai pătrățos a la seria Note de la Samsung și cu aceeași zonă frontală cu muchii înguste ale panoului și margini laterale ușor curbate. Se păstrează și aici butoanele fizice de volum și power, iar spatele suferă modificări optând pentru o abordare dual-tone cu o zonă verticală a camerei pe negru și o treime din spate vopsită într-o nuanță diferită. Modulul foto adoptă forma unei pilule aici și avem 3 sau 4 camere foto și o zonă liberă în dreapta în care și-ar putea face apariția un ecran secundar ca pe Mi 11 Ultra.

Ultimul model de pe listă vine cu muchii și mai subțiri ale panoului frontal și schimbă modulul foto cu unul pătrat care îmi amintește mult de ultimele modele aduse de vivo pe piață. Are un senzor principal generos și alte două camere mai jos în modul, iar în afara sa vedem un bliț LED alungit. Și aici se optează pentru ecran curbat și decupaj selfie bulină.

Este greu de spus când și dacă Xiaomi va folosi aceste design-uri pe viitoare produse, astfel că doar timpul ne va lămuri. Dacă într-adevăr vorbim despre modele succesor Mi 10T sau Mi Note 10, atunci debutul este așteptat prin toamnă, perioada septembrie-octombrie. 

Sursa

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

• Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.