Jump to content

Next Space Rebels este un simulator de rachetă amator, care este, de asemenea, despre recuperarea internetului

Share

Recommended Posts

Next Space Rebels on Steam

Universul democrat cu puterea scenariilor FMV.

De ani de zile am avut un kit de rachete model ascuns în dormitorul copilăriei mele. Corpul rachetei era un simplu tub de carton cu câteva aripioare pe el și venea cu mai multe „motoare” cu combustibil solid decât aș putea folosi în cele două momente în care am luat setul undeva pentru a-l lansa. Este un lucru bun, în retrospectivă, că nu am avut acces la un joc precum Next Space Rebels, pentru că aș fi încercat de fapt să lipesc cutii de vopsea spray cu ceva care ar putea exploda plauzibil. Ce ar putea merge prost?

Dintr-o privire, Next Space Rebels arată ca un joc construit din primele faze ale programului spațial Kerbal: acea perioadă încântătoare de rachete experimentale în care plesnești un motor pe un teanc precar de porcării și vezi cât de departe se îndepărtează de platforma de lansare. Dar nu este exact așa, așa cum se arată în trailerul care a debutat duminică la PC Gaming Show . Next Space Rebels nu este un sim simplu. 

Are o poveste, iar dezvoltatorii au primit o subvenție în Olanda în 2019 pentru ao spune. „Jocul spune povestea grupului de hackeri fictivi Next Space Rebels care face apel la o comunitate globală să construiască și să lanseze rachete singuri, astfel încât să poată configura un internet independent cu proprii sateliți”, se arată în site-ul grantului. „În acest sens, proiectul este o declarație activistă despre democratizarea spațiului și starea actuală a internetului”.

Deci da, vei construi rachete tâmpite și le vei atașa ursuleți de pluș pentru că spațiul îți aparține, omule , dar există secvențe narative FMV care oferă structura jocului. Trailerul Next Space Rebels din PC Gaming Show mi-a lăsat o mulțime de întrebări, dar este în regulă - este surprinzător în curând, în toamna anului 2021. 

Sursa

Edited by TLG William

• Ailime locked this topic
Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

• Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.