Jump to content

Smartphone-ul cu cameră selfie ascunsă sub display, Xiaomi Mi Mix 4, ar urma să fie mai scump decât flagship-ul Mi 11 Ultra; Iată și alte detalii!

RW YuukiKING
 Share

Recommended Posts

60cc9cf6f3339.jpg

Recent au apăut zvonuri conform cărora Xiaomi lucrează la un smartphone cu cameră selfie ascunsă sub ecran. Acesta ar urma să fie modelul Mi Mix 4, un flagship ce ar debuta  în ultimul trimestru din acest an. Totodată, ar urma să ofere o experiență de utilizare nouă, imersivă. Astăzi au apărut mai multe detalii despre acesta și aflăm că ar urma să fie chiar mai scump la debut față de camera-phone-ul Xiaomi Mi 11 Ultra.

Zvonurile sosesc prin intermediul publicației MyDrivers, din China. Aflăm că Xiaomi Mi Mix 4 ar urma să fie disponibil într-o singură versiune, cu cameră selfie ascunsă sub ecran. Se anulează deci zvonurile din trecut conform cărora telefonul va sosi în două versiuni, una având cameră selfie integrată în decupaj bulină.

miMix4.jpg

În afară de acest lucru, publicația afirmă că prețul lui Mi Mix 4 ar fi chiar mai mare decât cel la care se comercializează Xiaomi Mi 11 Ultra, flagship-ul și camera-phone-ul companiei din acest an. Momentan acesta se vinde inclusiv în România, pe canale oficiale, la suma de 6.999 lei. Totuși, nu aflăm la ce sumă ar putea fi comercializat Xiaomi Mi Mix 4. Primim totuși detalii despre specificațiile acestuia.

Telefonul ar urma să aibă un ecran AMOLED, însă rezoluția nu ar mai fi 2K,  dar ar fi un panou personalizat care ar oferi o calitate “peste așteptări”, mai bună față de rezoluția Full HD+ regăsită în mod obișnuit. Marginile terminalului ar urma să fie foarte subțiri, iar la interior s-ar regăsi CPU-ul Snapdragon 888. Bateria ar fi o unitate de 4500 mAh, iar încărcarea pe fir s-ar realiza la 120W.

Acesta ar fi primul smartphone cu cameră ascunsă sub display de la Xiaomi. Potrivit zvonurilor, ar fi o variantă experimentală care să pregătească terenul pentru seria de flagship-uri Mi 12 care ar urma să debuteze în anul 2022. De asemenea, acest lineup ar include terminale cu camere frontale sub ecran.

Sursa

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

• Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.