Jump to content

Xiaomi testează “MIUI Battery Health Indicator” - un mod prin care vor fi afișate date despre baterie și performanța telefonului

RW YuukiKING
 Share

Recommended Posts

60cd848981731.jpg

Multe smartphone-uri folosesc baterii lithium-ion în zilele noastre, acestea deteriorându-se în timp. Xiaomi face cercetări riguroase din acest punct de vedere, încercând să ofere pe telefoanele sale încărcare cât mai rapidă. De asemenea, compania dorește ca utilizatorii să fie informați și să știe exact care este starea bateriilor lor. Astfel, a luat naștere “MIUI Battery Health Indicator”, o funcție similară cu cea regăsită în iOS unde putem vedea sănătatea bateriei. Funcția este acum testă pe câteva dintre modelele producătorului și urmează să ajungă într-o variantă stabilă MIUI curând. Avem detalii mai jos.

Noua funcția a început să sosească pe un număr limitat de modele. Este vorba despre seria Redmi Note 10, compania testând acum noua opțiune și pe Xiaomi Mi 11, Mi 11 Pro, Mi 11 Ultra, Mi 11 Lite (4G și 5G), Mi 10 Pro și seria Redmi K40. Totuși, aceasta sosește printr-o actualizare software, disponibilă momentan doar în China.

Funcția este capabilă să estimeze sănătatea bateriei bazându-se pe mai mulți factori precum timpul de încărcare, numărul de cicluri de alimentare și temperatură. MIUI Battery Health Indicator va folosi toate aceste date pentru a prezenta utilizatorilor un grafic cât mai precis cu privire la sănătatea bateriei.

Mai aflăm că funcția va putea fi accesată din setări, sub meniul “Power Saving and Battery / Economisire energie și Baterie”. Asemeni funcției regăsite deja pe smartphone-urile Apple, aceasta va anunța utilizatorul când capacitatea bateriei este compromisă și îl va direcționa spre un service pentru schimbarea acesteia.

Cel mai probabil, Xiaomi va integra noua funcție standard, pe toate smartphone-urile, odată ce versiunea stabilă este pregătită. 

Sursa

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

• Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.