Jump to content

Capacitatea serverului Battlefield 4 a crescut pentru a face față jucătorilor premiați pentru Battlefield 2042

Share

Recommended Posts

87a2GzSig5EE5YTQqGyrBL-970-80.jpg

E timpul să revizuim Paracel Storm.

Dezvăluirea trailerului de joc al Battlefield 2042 în timpul prezentării Xbox și Bethesda la E3 anul acesta pare să fi mers bine, dacă creșterea numărului de jucători pentru Battlefield 4 este ceva de rezolvat. Jucătorii entuziasmați s-au adunat la ultimul joc „viitor apropiat” din serie (Battlefield 4 este stabilit într-un 2020 fictiv, așa cum se imagina în 2013 când a fost lansat) în astfel de numere încât EA a trebuit să mărească capacitatea serverului pentru a face față cu afluxul.

„Am fost absolut uimiți de entuziasmul și reacțiile tale la dezvăluirea recentă Battlefield 2042”, a scris un manager comunitar EA . „De atunci, mulți dintre voi ați sărit înapoi în Battlefield 4 pentru a obține deja o idee despre revenirea la războiul complet. V-am monitorizat experiența și am observat că timpul de coadă în regiunea vestică a SUA a fost mult mai lung decât în alte vești bune, am crescut capacitatea serverului pentru această regiune - vă puteți aștepta la mai puține așteptări și la mai mult joc. "

• Oferte Amazon Prime Day: vedeți toate cele mai bune oferte chiar acum!

Battlefield 2042 va fi lansat pe 22 octombrie.

Sursa

• Ailime locked this topic
Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

• Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.