Jump to content

Programul spațial Kerbal primește o ultimă actualizare importantă pentru a 10-a aniversare

Share

Recommended Posts

gavyhyKcguKVMjqXf4vnqH-970-80.png

Kerbal sărbătorește un deceniu de astrofizică slapstick cu o actualizare majoră finală.

Programul spațial Kerbal este vechi de un deceniu în această săptămână, dar sigur nu are chef. Poate asta pentru că, în primii săi ani, Kerbal a trăit cu propriul său lansator ca un alfa dur; versiunea 1.0 nu a venit până în 2015. Poate că Kerbal nu se simte vechi de un deceniu, deoarece a intrat atât de repede în canonul jocurilor grozave pe PC, este greu de imaginat că nu a mai existat.

După ani de dezvoltare de la o echipă răspândită în întreaga lume, dezvoltatorul Kerbal Squad își rezolvă în cele din urmă programul spațial și continuă pentru a ajuta la dezvoltarea continuării - dar nu înainte de a lansa o ultimă mare actualizare.

"Aceasta este ultima versiune mare pentru KSP1. Încheiem sărbătoarea cu aceasta mare", spune șeful de producție Nestor Gomez. "Cred că jucătorilor le va plăcea cu adevărat. Are o grămadă de caracteristici grozave, așa că suntem încântați și pentru asta."

Un mare plus în actualizarea aniversară, 1.12, este un instrument de manevră care vă permite să planificați zboruri interplanetare mai complexe, fără a avea nevoie de un mod pentru ao ușura. 

„Jucătorul general se luptă să înțeleagă astrofizica și cum să ajungă de la Kerbin la Mun, sau la Duna sau altă planetă”, spune programatorul Jamie Leighton. "'Cum planific asta și încerc să-mi aduc nava acolo?' În această ediție a Aniversării vom avea un instrument care îi permite jucătorului să meargă „Vreau să merg de pe această planetă cu această navă, pe această planetă, cum ajung acolo?” și o va calcula pentru tine și îți va crea manevra. Încă trebuie să o zbori. Dar este acolo pentru cei care vor să o folosească. "

Există și alte adăugiri care vor lăsa jucătorii Kerbal de multă vreme bucurați, chiar dacă nu par să-și schimbe viața, cum ar fi gulerele de porturi de andocare rotative pentru alinierea navelor la dreapta și schimbările pentru multe dintre planetele lui Kerbal, care fac suprafețele lor mai frumoase. 

Actualizarea se lansează joi cu aniversarea lui Kerbal, dar cu siguranță nu este sfârșitul pentru KSP. De fapt, este portat pe PlayStation 5 și Xbox Series X mai târziu în acest an, iar mulți dintre dezvoltatorii săi vor continua să lucreze la Kerbal Space Program 2 . 

„Mai mulți membri ai echipei ajută deja la KSP2”, spune Gomez. "A trecut, nu știu cât timp - de fapt, oferim conținut pentru KSP2, poate mai mult de un an. Deci, am fost în tranziția de mult timp. Am crescut încet acea interacțiune între echipe. Asta este planul. Cu toții vom ajuta pe KSP2 și ne vom asigura că va ieși grozav. Sunt foarte încântat de următoarea etapă pentru noi toți.

Sursa

• Ailime locked this topic
Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

• Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.