Jump to content

O noua organizatie MONGOLS

M Diana

Recommended Posts

Deschid acest topic pentru ca vreau sa stiu parerile voastre despre idea mea de a introduce o noua factiune si anume Mongols.(suna bine dupa parerea mea)

Mongols este una dintre cele mai mai bande de motociclisti, in general infractori, insa este o banda foarte unita care, dupa parerea mea, ar putea fi copiata din viata reala si implementata in GTA pe serverul B-zone.

Concluzia mea este ca ar fi interesanta infiintarea undei bande de motociclisti, in special ca nu exista una pe server.(nu stiu daca exista pe alte servere asa ceva nam avut timp sa verific)

O alta problema foarte minora ar fi una dintre comenzile de la /animlist si aici ma refer la comanda /chairsit aceasta ar putea fi perfectionata din cauza faptului ca pozitia de sezut este incorecta .Adica nu te poti aseza normal pe scaun decat langa el sau mult deasupra lui.

Nu se va introduce nici o factiune noua. Faceti lvl si intrati in factiunile deja existente. Nu o sa va faca nimeni voua o factiune ca va e lene sa munciti si sa faceti lvl.

Se pare ca nu ai inteles idea mea...nu vreau o alta factiune pentru ca nu pot sa intr-o factiue deja existenta, sau ptr ca nu am levelul necesar, ci pentru simplul fapt ca nu exista o factiune cu motociclete care,in opinia mea, mi s-ar parea interesanta.

eu zic ca aceasta factiune este copiata de tine, am fost vechi jucator pe un anumit server strain , de unde sunt sigur ca tu ai luat aceasta factiune si ai aduso aici, b-zone nu adauga ideile alotor servere de SA:MP, sunt foarte sigur de unde ai luat factiune deoarece am si skinu`i modificate depe acea communitate, skin`uri de la MONGOL'S, si este o factiune de Rapperi/Rockeri!

Deci nu va fi adaugata pe server`ul b-zone SA:MP, clar:)

@ idee copiata!

Poate puneam scutere,si nu mai copiam in cazu'asta..Diana..momentan sunt de ajuns factiunile existenta,inca nu s`a gandit nimeni din staff la adaugarea unei noi factiuni.

:topic_closed:

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.