Jump to content

Noile căști Samsung Galaxy Buds 2 sunt menite ca rival pentru Beats Studio Buds; Iată la ce sumă vor debuta

RW YuukiKING
 Share

Recommended Posts

60daf3eebf7e7.jpg

După ce anterior am putut admira căștile wireless Samsung Galaxy Buds 2 într-o serie de randări credibile, astăzi iată că sosesc și detalii despre pragul de preț în care se va situa noul purtabil. Informațiile vin prin intermediul celor de la 91mobiles.com care au aflat că aceste căști vor costa între 125 și 142 euro, fiind iată plasate mai jos în lineup față de modelul Buds Pro introdus pe piață în ianuarie anul curent.

Așa cum am aflat odată cu apariția acelor imagini recente, deși Buds 2 sunt menite să înlocuiască varianta Buds+ care venea cu ANC, acestea renunță la suportul de anulare activă a zgomotului de fond în favoarea unei soluții de anulare pasivă. Am aflat și că fiecare cască vine cu baterie de 60 mAh, un alt capitol la care se petrec downgrade-uri față de Buds+ unde fiecare cască venea cu baterie de 85 mAh.

Buds 2

Pe fiecare cască vom avea câte două microfoane și mai știm că aceste noi căști de la Samsung vin cu senzor pentru detectarea purtării. Cutia de purtare/încărcare are o baterie proprie de 500 mAh care va asigura cel puțin extra 2-3 alimentări pentru căști la o putere de 0.6W. Bateria din cutie se va încărca la 2.5W.

Aparent, Samsung vrea să aducă acest căști pe piață ca rival pentru Beats Studio Buds, model lansat cu aproximativ o săptămână în urmă la prețul de 149 dolari și oferind ANC în schimb. Lipsa ANC este ceva de care publicul nu va fi încântat, mai ales în condițiile în care iată există soluții la același preț care oferă această tehnologie.

Poate un preț mai mic ar schimba percepția publicului și rămâne să așteptăm debutul din cadrul Unpacked de pe 3 august pentru a ne convinge de aspectul costuri. Unii s-ar putea îndrepta spre Buds+ acum că prețul lor a scăzut mult, ajungând să coste doar 439 lei la evoMAG. 

Sursa

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

• Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.