Jump to content

Primul produs al companiei Nothing deținută de Carl Pei va debuta pe 27 iulie: o pereche de căști wireless

RW YuukiKING
 Share

Recommended Posts

60db1ef553bdc.png

Prin intermediul unui comunicat de presă pe care l-am primit și noi astăzi din partea filialei europene Nothing, aflăm că firma lui Carl Pei (co-fondator OnePlus) va lansa primul produs pe piață pe data de 27 iulie. Știam deja că prima lansare a companiei va fi sub forma unei perechi de căști wireless numită Nothing Ear (1) și iată că acum avem și o dată bătută în cuie pentru evenimentul de prezentare.

Detaliile despre aceste căști wireless sunt limitate, astfel că tot ce știm este că în producție s-au utilizat materiale transparente - abordare prin care cei de la Nothing vor ca tehnologia să nu mai atragă atenția. Forma căștilor a fost inspirată de design-ul unei pipe și aflăm că acestea au fost dezvoltate în colaborare cu Teenage Engineering. 

O informație pe care nu mulți o știau este că startup-ul Nothing este susținut de GV (fosta Google Ventures) și de investitori precum Tony Fadell (inventatorul iPod-ului), cât și de celebrul youtuber Casey Neistat. Nothing are misiunea de a elimina barierele dintre oameni și tehnologie pentru a crea un viitor digital seamless și ni se promite un întreg ecosistem de dispozitive cu design uimitor. 

Probabil în săptămânile următoare vom avea și câteva teasere, iar eu unul mă aștept ca noile căști să ofere ANC și o autonomie generoasă. Rămâne de văzut și la ce prețuri vor sosi și dacă sosesc oficial în Europa în primă fază. 

Sursa

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

• Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.