Jump to content

Vechiul RPG Legend of Mana primește o adaptare anime

Share

Recommended Posts

Legend of Mana on Steam

Square Enix și Warner Bros. Japonia fac echipă pentru serialul TV.

Square Enix a anunțat că se află în lucru o adaptare anime a Legend of Mana.

Legend of Mana: The Teardrop Crystal este produs de Warner Bros. Japonia, Graphinica Inc și Yokohama Animation Lab - ultimii doi au colaborat recent la deschiderea cinematografiei pentru remasterizarea Legend of Mana . Anunțul a fost făcut în timpul unui flux live care sărbătorește 30 de ani din seria Mana.

„Când mi s-a lansat pentru prima dată proiectul de animație, remasterizarea„ Legend of Mana ”nici măcar nu a fost în discuție”, a citit un mesaj al producătorului de serie Masaru Oyamada . „Am participat inițial la întâlnire fără gânduri profunde, dar când domnul Yawata de la Warner Bros. Japonia a lansat cu pasiune proiectul de animație„ Legend of Mana ”(cu atâta dragoste), mi-am dat seama că trebuie să creez jocul cât mai curând posibil . Așa că există zvonuri, așa a început proiectul de remasterizare HD. Fanii „Legendei Manei”, vă rog să fiți siguri. Persoanele implicate în proiect au în continuare dragostea pentru serie la fel ca atunci. ”

În timp ce serialul TV va fi difuzat în întreaga lume, nu s-au anunțat încă detalii despre unde sau când se va întâmpla. Dacă doriți să obțineți remedierea Legend of Mana între timp, un remaster HD al jocului din 1999 a aterizat pe Steam săptămâna trecută.

Sursa

Edited by TLG Wilhelm

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

• Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.