Jump to content

Todd Howard încearcă să facă un joc cu Indiana Jones din 2009


 Share

Recommended Posts

X4HajvG26fTWAPijmxrh6J-970-80.jpg

 

 

- Încerc de atunci să găsesc o modalitate de a face asta.

 

 

La începutul anului, Bethesda a făcut un anunț surpriză: Machine Games, studioul din spatele recentelor jocuri de la Wolfenstein, va lua Indiana Jones într-o nouă aventură cu biciul. Dar, deși această știre a ieșit oarecum din neant, se pare că Todd Howard s-a străduit să facă un joc cu Indiana Jones de ceva vreme.

 

Solicitat pentru o actualizare a jocului de către The Telegraph , Howard a spus doar că este „foarte entuziasmat” de modul în care jocul se desfășoară. Și așa ar trebui - încearcă să o facă doar de peste un deceniu. 

 

"Cred că l-am lansat inițial pe Lucas în 2009 și am încercat să găsesc o modalitate de a face asta de atunci", a spus Howard. „Cred că s-au realizat lucrările Machine Games, sunt doar dezvoltatori fenomenali și povestitori. Și când am început să vorbesc cu ei despre asta, a fost o potrivire bună. Și am avut ocazia să discutăm cu Lucas și Disney despre asta și erau super încântați.

 

"Îmi place foarte mult Indiana Jones, dar nu m-am gândit niciodată că voi avea ocazia să fac un joc. Și veți auzi despre mai multe despre asta în viitor. Dar echipa de la Machine Games este cea mai bună echipă din lume pentru a trage acest joc. oprit și fac o treabă fenomenală ".

 

Howard a oferit, de asemenea, o actualizare minusculă despre The Elder Scrolls 6, pe care Bethesda a fost aproape tăcută de la anunțul său alături de Starfield în 2018. Cu E3 din acest an, care ne-a oferit o tachină adecvată la jocul spațial al studioului , Howard a remarcat doar că TES6 este construit. pe același motor.

 

„Tehnologia [noua Starfield], Creation Engine 2, este construită pentru ambele. Este ca o nouă bază tehnologică. Marea majoritate a activității noastre de dezvoltare se află acum pe Starfield, dar toată lumea lucrează la toate, astfel încât proiectele să se întrepătrundă. "

 

Fanii cu ochi de vultur s-au convins că trailerul Starfield spunea mai mult decât a lăsat-o Bethesda, în minte, crezând că o mică zgârietură este o tachină pentru locația TES6 . Indiferent dacă este adevărat sau nu, speculațiile se potrivesc cu zvonurile existente că jocul va avea loc în Hammerfell, High Rock sau ambele.

 

Sursa

Link to comment
Share on other sites

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.