Jump to content

Mi Watch Revolve Active obține note decente pentru 9.999 Rs

TLG WilliamS
 Share

Recommended Posts

mi-watch-revolve-active-scores-decent-ma

În încercarea de a capta o cotă de piață mai mare pe segmentul de articole purtabile, Mi India a introdus un nou ceas inteligent în țară, împreună cu smartphone-ul său Mi 11 Lite.

Pe o piață care este deja inundată de mai multe ceasuri inteligente de la buget la premium, compania a adus Mi Watch Revolve Active pentru 9.999 Rs.

Mi India și-a arătat puternic audiența atunci când vine vorba de smartphone-urile din segmentul premium și la prețuri medii. Cu toate acestea, mai este un drum lung înaintea companiei din categoria smartwatch.

Să aflăm dacă acest ceas poate fi un schimbător de jocuri pentru companie.

Mi Watch Revolve Active vine cu un ecran AMOLED de 1,39 inci și este circular, cu rame mici după colț. De asemenea, are sport Corning Gorilla Glass 3 cu acoperire DLC.

Vorbind despre designul său, ceasul circular ne amintește de ceasurile tradiționale. Vine cu două butoane și carcasa sa este fabricată din poliamidă armată cu fibră de sticlă, cu spate din policarbonat.

Ecranul este luminos și vibrant și poate fi utilizat cu ușurință în interior și exterior. Vine în trei variante de culori diferite - negru, albastru și bej și cu șase opțiuni de curea interschimbabile.

În ansamblu, designul și afișajul sunt destul de obișnuite ca și alte ceasuri inteligente circulare disponibile pe piață.

Ceasul inteligent vine cu o baterie de 420 mAh, care este destul de impresionantă.

Nu am încărcat dispozitivul mai mult de o săptămână și încă mergea fără probleme. De asemenea, vine cu o funcție de afișare întotdeauna.

Funcția permite ceasului inteligent să se stingă automat atunci când detectează că utilizatorul nu poartă ceasul, ceea ce vă ajută în cele din urmă să economisiți energie.

Ceasul inteligent rulează pe un sistem de operare proprietar și se asociază cu aplicația Xiaomi Wear pe Android și aplicația Xiaomi Wear Lite pe iOS pentru configurare. Am constatat că funcționalitatea aplicației era destul de limitată.

Activând un stil de viață conectat, această caracteristică permite consumatorilor să comande Alexa pentru setarea de memento-uri, alarme etc., ceea ce indică faptul că integrarea este foarte simplă de acum.

De asemenea, s-ar putea să găsiți câteva lacune aici, deoarece în cazul nostru, trebuia să fim foarte specifici cu comenzile în timp ce controlam dispozitivele compatibile Alexa, altfel, ceasul nu a înțeles-o corect.

Mi Watch Revolve Active vine, de asemenea, cu diverse funcții legate de sănătate. De asemenea, conține moduri sport, un senzor SpO2 mult și multe altele.

Am încercat să măsurăm SpO2 și am constatat că acesta fluctua puțin.

Ceasul are o caracteristică VO2 Max care surprinde cantitatea de oxigen pe care o poate folosi corpul în timpul unei activități maxime. Indică nivelul actual de fitness, astfel încât să-și poată planifica rutina de fitness în mod eficient.

Compania spune că a echipat, de asemenea, ceasul cu rezistență la apă 5ATM (50 de metri sub apă), ceea ce face ceasul inteligent potrivit pentru utilizarea zilnică și pentru activitățile sportive nautice, cum ar fi înotul în apă mică, snorkeling, pescuit etc.

Concluzie: Mi Watch Revolve Active este un ceas inteligent decent, cu o durată de viață bună a bateriei și o cumpărare bună pentru 9.999 Rs. Ceasul inteligent concurează împotriva celor de genul Realme Watch S Pro, OPPO Watch și Amazfit GTR2, printre altele.

Sursa

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

• Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.