Jump to content
Hostul a fost schimbat. Daca vedeti serverul offline readaugati rpg.b-zone.ro sau 141.95.124.78:7777 in clientul de sa-mp ×

Sezonul 5 din Lucifer a rupt toate recordurile: câte ore de vizionare are deja


Ailime
 Share

Recommended Posts

Lucifer | Netflix Official Site

Sezonul 5 din Lucifer a rupt toate recordurile: câte ore de vizionare are deja

 

____________________________________________________________________________________________

Sezonul 5 din Lucifer a acumulat peste 1,8 miliarde de minute de streaming în ultima săptămână. Un succes imens.

____________________________________________________________________________________________

 

Lucifer, sătul de viața lui plictisitoare din iad, se mută la Los Angeles pentru a ajuta omenirea și pentru a curăța „mizeriile” provocate de ea, iar prin abilitățile sale telepatice, aduce la suprafață cele mai profunde dorințe sau gânduri ale oamenilor.

 

Debutând inițial pe Fox, Lucifer a fost anulat după al treilea sezon, în 2018, spre disperarea fanilor. Rețeaua de streaming a explicat alegerea lor de a anula serialul, ca o decizie bazată pe evaluări. Cu toate acestea, serialul nu s-a pierdut, deoarece Netflix a preluat seria mai târziu în acel an. Actualul al cincilea sezon era programat să fie ultimul, dar Netflix a anunțat deja al șaselea și ultimul sezon.

 

  • Lucifer va avea un al șaselea sezon!


Decizia Netflix de a prelua seria s-a dovedit a fi una inteligentă, deoarece Lucifer rupe toate recordurile. Conform Screenrant.com, serialul continuă să se plaseze în partea de sus a ratingurilor Nielsen, care măsoară vizionarea pe Netflix, Amazon Prime Video, Disney + și Hulu. Serialul a fost vizionat pentru un total de 1,8 miliarde de minute, în săptămâna 31 mai – 6 iunie. Aceasta marchează o creștere considerabilă de 40% față de cele 1,3 miliarde de minute, în săptămâna precedentă.

 

Mai mult decât atât, Lucifer a înregistrat o poziție importantă în rândul persoanelor cu vârste cuprinse între 18 și 34 de ani, care cuprinde o treime din audiența serialului. Aceste numere sunt o victorie considerabilă atât pentru Netflix, cât și pentru Lucifer, unul care justifică decizia de a continua cu un al șaselea sezon. Trebuie remarcat faptul că ratingul Nielsen cuprinde toate cele 83 de episoade ale seriei, în total, 67 de ore.

 

Lucifer are potențialul de a-și continua avântul, atât din punctul de vedere al ratingurilor, cât și al aprecierilor criticilor de film, pe măsură ce se îndreaptă spre ultimul său sezon.

 

sursa

Edited by Ailime
Link to comment
Share on other sites

  • Ailime locked this topic
Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.