Jump to content

Realme GT 2 e deja în lucru şi ar sosi cu procesor Qualcomm Snapdragon 895

RW YuukiKING
 Share

Recommended Posts

60e3fa945178c.jpg

Nici nu au început bine zvonurile despre procesorul Qualcomm Snapdragon 895, produs parţial de Samsung, parţial de TSMC şi deja avem pretendenți pentru utilizarea sa. Realme GT 2 îşi adjudecă acest titlu spre exemplu, telefonul fiind deja în lucru după un Realme GT de succes. Avem detalii mai jos.

Realme GT a ajuns în ultima lună în România, fiind cel mai ieftin telefon cu procesor Snapdragon 888 şi unul dintre cele mai atractive terminale de gaming. Vă daţi seama că succesorul său e aşteptat cu sufletul la gură, dar mi se pare prematur să vorbim despre el. Cei de la 91mobiles au descoperit că noul smartphone ar putea debuta în a doua parte a acestui an, cu procesor Snapdragon 895 la bord.

Şi asta în vreme ce îl aşteptăm pe Realme GT Master, care a apărut în primele randări în ultimele 24 de ore şi ne-a dezvăluit şi detalii despre specificaţiile sale, dar şi preţ. El păstrează grosul dotărilor lui Realme GT 5G, doar că schimbă procesorul cu un Snapdragon 778 5G. Dacă m-ar fi pus cineva să ghicesc, aş fi zis că Realme GT 2, dacă vine în 2021 va avea mai degrabă recent anunţatul procesor Snapdragon 888 Plus. Mă gândesc şi la faptul că Snapdragon 895 ar trebui să fie anunţat pe 1 decembrie 2021, cum face de obicei Qualcomm.

Are şi companii care se înghesuie să fie primele cu acest CPU, Lenovo cu un flagship nou şi Xiaomi cu un membru al familiei Mi 12. Revenind la Realme GT 2, zvonurile despre el provin de la un zvonac de pe reţeaua de socializare chineză Weibo, care afirmă că a preluat informaţiile de la preşedintele Realme, Wang Wei Derek. GT 2 va sosi întâi în India şi China şi ar urma să coste în jur de 454 euro. Dacă ar fi să ne dorim un upgrade de la primul model, ar fi cu siguranţă camera.

Sursa

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

• Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.