Jump to content

Xiaomi a sfătuit să lanseze în curând noi modele de laptop de marcă Redmi în India

TLG WilliamS
 Share

Recommended Posts

Xiaomi a sfătuit să lanseze în curând noi modele de laptop de marcă Redmi în India

Xiaomi vinde o gamă de modele Mi Notebook și RedmiBook în China cu procesoare Intel și AMD.

Se așteaptă ca Xiaomi să aducă în India în curând noi laptopuri sub mărcile sale Mi și Redmi, conform unui tipster. Compania chineză are câteva modele de laptopuri disponibile în prezent în țară sub marca Mi și se pare că dorește să își extindă portofoliul. Xiaomi a lansat Mi Notebook 14, Mi Notebook 14 Horizon Edition, Mi Notebook 14 IC și Mi Notebook 14 e-Learning Edition în India. Este posibil ca laptopurile presupuse viitoare sub marca Mi să fie modele reîmprospătate de Mi Notebook 14.

Cunoscut Tipster Ișan Agarwal partajate pe Twitter că Xiaomi este de așteptat să lanseze noi laptop - uri sub marca Mi curând. Tipsterul a mai spus că va dezvălui laptopuri sub marca Redmi la sfârșitul acestei luni. Dacă acest lucru se dovedește a fi adevărat, acestea ar fi primele modele de laptopuri marca Redmi care vor veni în India, deoarece laptopurile RedmiBook sunt disponibile în China de ceva timp. Deocamdată, nu este clar ce modele vor veni pe piața indiană, deoarece Xiaomi nu a distribuit nicio informație cu privire la laptopurile viitoare.

Compania oferă o gamă de modele de laptopuri sub brandurile sale Mi și Redmi din China. Recent, a lansat Mi Notebook Pro X 15 în țară, care vine cu cele mai recente procesoare Intel din generația a 11-a și cu cel mai recent GPU Nvidia GeForce RTX 30 din seria. Sub marca Redmi, a lansat modelele RedmiBook Pro 14 și RedmiBook Pro 15 în februarie. Acestea au fost alimentate și de procesoare Intel de generația a 11-a, iar în luna mai a lansat variantele alimentate din seria AMD Ryzen 5000 ale celor două modele.

Xiaomi ar putea aduce unele dintre modelele RedmiBook în țară fie cu cele mai recente procesoare Intel, fie AMD. De asemenea, ar putea reîmprospăta ofertele actuale Mi Notebook care sunt deja disponibile în India cu hardware intern mai nou. Oricare ar fi cazul, ne putem aștepta la noi oferte de laptopuri la un preț decent de la Xiaomi, împreună cu mai multe informații în următoarele săptămâni.

Sursa

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

• Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.