Jump to content

Recenzie Soundcore Life P3: Căști accesibile cu funcții


TLG WilliamS
 Share

Recommended Posts

soundcore-life-p3-review-00012.jpg

 

 

Soundcore Life P3

 

Preț de vânzare recomandat 80,00 USD

 

 

Avantaje

 

  • EQ personalizabil
  • Comenzi personalizabile
  • Încărcare wireless
  • Durată bună de viață a bateriei

 

Dezavantaje

 

  • Fără senzor de uzură
  • Imposibil de activat transparența în timpul unui apel

 

De când Anker a lansat linia de produse audio Soundcore, au fost impresionați de calitatea constantă ridicată și prețul scăzut. Cel mai recent produs Soundcore este Life P3 , set de 80 de dolari Căști fără fir Adevărarea ecuației acestei valori Anulare activă a zgomotului (ANC) și încărcare fără fir - Două caracteristici care apar pe căști care costă de obicei de două ori mai mult. Este Life P3 la fel de bun pe cât arată pe hârtie? - Să verificăm ziua.

 

Ce este în cutie?

 

Conținutul casetei Soundcore Life P3.

 

 

În primul rând, să îi trimitem lui Soundcore o laudă decentă. Căștile Soundcore anterioare au fost livrate în cutii mari, grele, cu magneți încorporați și mult plastic. Reciclarea în majoritatea locurilor nu este ușoară. Life P3 este oferit într-o cutie mult mai simplă care folosește materiale mai mici și mai puține. Tava de plastic neagră rămâne înăuntru, dar magneții au dispărut. Totuși, acesta este un mare pas către ambalaje mai durabile și dorim să le încurajăm.

 

Soundcore are o formulă bună de design.

 

În interiorul cutiei se află căștile Life P3 aflate deja în carcasă, un cablu de încărcare USB-A-USB-C, patru vârfuri de silicon de dimensiuni suplimentare (un al cincilea set atașat la căști) și există câteva documente pe hârtie. 

 

Design

 

Soundcore Life P3 în carcasa de încărcare.

 

 

Life P3 folosește designul familiar inspirat de AirPod și are o tijă subțire sensibilă la atingere, care iese dintr-un corp mic rotund. Dacă aveți nevoie de ceva care nu vă acordă atenție, culorile negru și albastru sunt subtile și subtile, dar sunt disponibile și opțiuni mai vibrante, cum ar fi alb, albastru deschis și roșu coral. Acest tip de culoare este rar întâlnit în lumea adevăratelor căști fără fir. Majoritatea modelelor oferă doar două culori (de obicei negru sau alb), chiar dacă aveți de ales.

Carcasa de încărcare potrivită este ușor rotunjită și relativ compactă, dar nu se potrivește în buzunar la fel de mult ca cele care vin cu AirPods și Google Pixel Buds. La fel ca vechile căști Soundcore Liberty 2 Pro și Liberty Air 2 Pro Deși încărcarea capacul carcasei folosește un mecanism de glisare neted, Life P3 are o balama tradițională rabatabilă.

 Acesta este un loc evident pentru a economisi bani.

 

Ceea ce mă impresionează cu adevărat este cât de mult puteți personaliza controlul robinetului.

Dar, deși balama poate face cazul mai ieftin, carcasa nu se simte deloc ieftină. Capacul este cu arc și se deschide automat când este ridicat, ceea ce face operarea cu o singură mână mai ușoară decât modelele de carcase similare. De asemenea, rămâne deschis când este necesar. Căștile sunt ușor de încorporat în mufa de încărcare și ușor de demontat.

 

Cu funcție de încărcare fără fir a carcasei și căști Rating IPX5 rezistent la apă , Soundcore are o formulă bună de design.

 

Confort, control, conexiune

 

Conținutul casetei Soundcore Life P3.

 

 

Life P3 sa dovedit a fi foarte confortabil de purtat pentru perioade lungi de timp. Unele dintre vârfurile din silicon incluse, vă vor oferi probabil o potrivire confortabilă. Aplicația Soundcore la îndemână include, de asemenea, o funcție de testare a potrivirii pentru a se asigura că vârful selectat sigilează efectiv canalul urechii. Prea mulți oameni folosesc doar cipuri instalate din fabrică. Se simte bine, dar asigurați-vă că încercați mai multe dimensiuni, deoarece poate fi o rețetă pentru o calitate slabă a sunetului și performanțe ANC.

 

Fără vârfuri de aripi și cârlige pentru urechi, Life P3 nu este la fel de strâns atașat de urechi ca și căștile concepute pentru alergare și antrenament intens, ci pentru tot felul de activități cu impact redus, cum ar fi mersul pe jos activ, ciclismul și plimbarea cu barca. Nu este nicio problemă. Ridicare de greutăți. Este cu siguranță mai sigur decât AirPod-urile Apple, deoarece are vârfuri din silicon.

 

Comenzile tactile nu sunt întotdeauna la fel de receptive ca butoanele fizice. Motivul principal este că poate fi dificil să atingeți cu exactitate controlul tactil de fiecare dată. Comenzile tactile ale Life P3 nu schimbă cu adevărat această situație - zona tactilă este foarte mică - dar ajută să vedeți dacă robinetul a avut succes. Tonurile de confirmare la atingere pot fi dezactivate dacă nu aveți nevoie de ele. 

 

Dar ceea ce mă impresionează cu adevărat este abilitatea de a personaliza aceste comenzi de atingere. Puteți efectua până la 3 gesturi de atingere (atingere simplă, atingere dublă, atingere și menținere) pentru fiecare cască pentru a efectua un total de 6 funcții. Puteți seta fiecare pentru a controla volumul, redarea / pauza, urmărirea săriturilor înainte / înapoi, activarea asistentului vocal și selectarea modului ANC / transparență. Chiar mai bine, puteți alege opțiunea ANC pentru a comuta între ANC, transparență sau „normal” (atât ANC, cât și transparența sunt dezactivate). Puteți comuta între toate cele trei sau puteți alege o combinație a celor două moduri.

 

Audiofilii nu sunt eliminați din performanțele Life P3, dar sună excelent pentru preț.

Tot ce lipsește este senzorul de uzură. LifeP3 nu poate întrerupe automat melodiile atunci când scoateți căștile.

 

LifeP3 folosește Bluetooth 5.0 și nu am avut probleme în asocierea rapidă cu iPhone-ul meu 11. Conexiunea a rămas puternică și stabilă. Mi-aș putea lăsa telefonul în biroul meu de acasă și căștile nu ar cădea indiferent de locul unde am călătorit. , De la subsol la etajul 3. Fiecare cască poate fi utilizată independent. Ideal pentru apelarea și prelungirea duratei de viață a bateriei. A fost frumos să te poți conecta la două dispozitive Bluetooth în același timp, dar această caracteristică rămâne rară în spațiile fără fir reale, așa că cu greu poți bate fără a avea un mugur de 80 USD.

 

Calitatea sunetului

 

Soundcore continuă să ne uimească cu cât de bine sună căștile, mai ales în comparație cu produsele mult mai scumpe. Life P3 nu face excepție. Oferă un răspuns de frecvență foarte complet și este foarte clar pe tot spectrul. Robinetele din genuri precum rap și hip-hop au multă putere de bas, dar nu înnorează gama medie.

 

Din cutie, P3 este setat la un EQ plat. Acesta este un punct de plecare bun, neutru, dar este responsabilitatea dvs. să vă scufundați în marea varietate de presetări EQ în aplicația Soundcore. Indiferent dacă doriți sau nu să accentuați basul sau vocea, opțiunile dvs. nu au sfârșit. Nu găsești ce vrei? Cu funcția EQ personalizată pe 8 benzi, vă puteți crea propriile presetări.

 

Presetările acustice s-au dovedit a fi cele mai eficiente pentru a crește claritatea și energia, fără a compromite în mod semnificativ basul.

 

Audiofilii nu sunt eliminați din performanțele Life P3, dar sună excelent pentru preț. Singura modalitate de a obține un sunet mai bun pentru aceiași bani sau mai puțini este dacă vindeți un model mult mai scump.

 

Anularea zgomotului și transparența

 

Căști Soundcore Life P3 în exteriorul carcasei de încărcare.

 

 

La acest preț, nu veți obține același tip de performanță ANC ca Sony WF-1000XM4, AirPods Pro sau căștile Bose QuietComfort, dar Life P3 oferă o reducere a zgomotului foarte vizibilă într-o varietate de scenarii. De la sunetele constante ale dronelor fanilor puternici până la conversațiile de fundal la cafenele.

 

Funcția sa ANC poate fi ajustată prin selectarea a trei moduri: interior, exterior și transport folosind aplicația Soundcore. The Outdoors a făcut un șuierat foarte mic când nu ascultam muzică, dar atât interiorul, cât și transportul au fost frumos liniștite. Vă poate face să credeți că ar trebui să rămâneți în interior sau să vă transportați, dar odată ce vântul începe, vă veți bucura că exteriorul este o opțiune: se luptă cu celelalte două moduri. Omoară aproape complet sunetul vântului. Modul de transparență poate fi, de asemenea, ajustat selectând modul de transparență completă sau modul vocal. Modul vocal, după cum sugerează și numele, vă ajută să vă obișnuiți cu vocea. Acest lucru funcționează foarte bine, dar are un dezavantaj minor. Când un apel este în desfășurare, nu puteți comuta între ANC și transparență, deci trebuie să vă conectați înainte de a intra în apel. De fapt,

 

Durata de viata a bateriei

 

Potrivit Soundcore, Life P3 poate fi utilizat timp de 7 ore la o singură încărcare cu ANC și transparența oprită, pentru un total de 35 de ore, inclusiv carcasa de încărcare. Cu ANC sau transparență, aceste numere scad la 6/30 ore, respectiv. În teste, a fost de fapt ceva mai mult decât acest lucru, cu aproximativ 7,5 ore de timp non-ANC. În orice caz, acestea sunt numere cu adevărat solide, mai bune decât multe alte căști la acest preț și semnificativ mai bune decât Apple AirPods și AirPods Pro (4,5-5 ore la o singură încărcare, total). 24 de ore).

Completarea specificațiilor de putere ale Life P3 este caracteristica de încărcare rapidă, care durează încă două ore după un timp de priză de 10 minute, care este, de asemenea, foarte bună.

 

Calitatea apelului

 

În ciuda prezenței a șase microfoane, apelurile LifeP3 sunt doar medii. În aer liber, nu au existat abandonuri și majoritatea zgomotului de fond a fost suprimat, dar vocea mea era slabă și uneori destul de îndepărtată. Este posibil ca apelantul să fie nevoit să mărească volumul pentru a vă auzi clar vocea. În interior, la fel ca majoritatea căștilor, calitatea apelurilor a fost mult mai bună.

 

Suplimentar

 

În cadrul aplicației Soundcore, există câteva funcții suplimentare distractive, cum ar fi funcția „căutare” a căștilor. Nu le puteți găsi cu adevărat ca și alte companii precum Apple și Jabra, dar puteți face un zgomot puternic pe fiecare căști. Acest lucru vă va ajuta să îl găsiți dacă vă aflați în apropiere.

Puteți vedea, de asemenea, că Soundcore organizează zeci de liste de redare unice preluate din piesele disponibile pe serviciul de streaming Lum. Nimeni nu știa despre artiștii de interes, dar ar fi un excelent însoțitor al serviciilor tradiționale de streaming ca instrument de descoperire.

Soundcore introduce, de asemenea, un instrument de coloană sonoră de somn, care vă permite să amestecați și să potriviți diferite sunete ambientale, cum ar fi accidente de val și ciripit de pasăre pentru a vă ajuta să vă deplasați. Puteți să o jucați într-o buclă infinită sau să o setați cu un temporizator.

 

Opinia noastră

 

Soundcore Life P3 împachetează un număr incredibil de caracteristici într-un set compact, confortabil și accesibil de adevărate căști wireless. Când vine vorba de preț, acestea au o valoare extraordinară.

 

Există o alternativă mai bună?

 

Cel mai apropiat concurent de Life P3 este Earfun Air Pro de 90 USD . Când vine vorba de ANC, calitatea sunetului, durata de viață a bateriei etc., este foarte aproape. Earfuns are un senzor de uzură pentru pauză automată a muzicii, dar nu are încărcare wireless. P3 are un mare avantaj în ajustările bazate pe aplicații precum EQ, controale și ANC. Earfun nu are o aplicație, deci sunteți limitat în ceea ce puteți face cu Earfun.

 

Cât vor dura?

 

Este întotdeauna greu de spus cu adevărate căști fără fir, dar LifeP3 ar trebui să funcționeze ani de zile. Protecția IPX5 poate rezista întâlnirilor cu apă, dar evitați stropirea carcasei. Nu este protejat. Durata de viață a bateriei va scădea în timp, dar 7 ore pentru a începe ar trebui să fie suficiente chiar și după ce a fost redusă la jumătate. Datorită aplicației Soundcore, compania poate emite actualizări de firmware în timp, în cazul unei probleme. Soundcore acceptă Life P3 cu o garanție de 18 luni. Aceasta este o garanție cu 6 luni mai lungă decât majoritatea companiilor.

 

Ar trebui să le cumpărați?

 

Categoric. Dacă nu sunteți un audiofil cu standarde stricte, Soundcore Life P3 are caracteristicile, calitatea și prețul de care aveți nevoie pentru utilizarea zilnică.

 

Sursa

Edited by TLG Wilhelm
Link to comment
Share on other sites

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.