Jump to content

Xiaomi Mi Note 11 ar urma să vină în sfârşit, la 2 ani după Mi Note 10; Ce dotări are?

RW YuukiKING
 Share

Recommended Posts

60eda8430ab89.jpg

Pe final de an 2019 Xiaomi lansa primele telefoane cu camere de 108 megapixeli, Mi Note 10 şi Mi Note 10 Pro, schimbând industria smartphone. Ulterior compania avea să lanseze o sumedenie de alte telefoane din cele mai variate game, dar nu şi un Mi Note 11. Pe 12 iulie au apărut zvonuri despre un Xiaomi Mi Note 11 Pro cu cameră cu zoom optic 5X, iar acum apare şi Mi Note 11.

Nu ar trebui să ne mire prea tare revenirea la aceste telefoane, de vreme ce se discută la un moment despre aducerea în actualitate a lui Xiaomi Mi 6. Revenind totuşi la știrea de azi, zvonacul Bald Panda a făcut câteva postări pe platforma Weibo din China, oferind detalii despre un Mi Note 11. Acesta ar urma să vină cu ecran cu refresh rate de 90 Hz şi o cameră principală de 64 MP, un downgrade de la cea de 108 MP a predecesorului. 

Încărcarea se va face la 67W, ceea ce sună a tehnologie luată de la Xiaomi Mi 11. Aflăm şi că procesorul ar fi un Snapdragon 778 sau Snapdragon 780, salt binevenit de la Snapdragon 730G pe Mi Note 10. Aşteptăm şi o baterie de peste 5000 mAh, lucru devenit deja comun pe terminalele midrange Xiaomi. Mă întreb totuşi ce selling point şi raison d'etre va avea acest telefon, de vreme ce camera a fost downgradată.

La Mi Note 10 aceasta vindea singura telefonul, alături de cele două camere telephoto de la bord.

Sursa

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

• Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.