Jump to content
Hostul a fost schimbat. Daca vedeti serverul offline readaugati rpg.b-zone.ro sau 141.95.124.78:7777 in clientul de sa-mp ×

Samsung a pregătit o husă specială pentru Galaxy Z Fold 3, cu slot dedicat pentru stylus-ul S Pen; Avem primele imagini


Alexandru M. Nicolae
 Share

Recommended Posts

<b>Samsung a pregătit o husă specială pentru Galaxy Z Fold 3, cu slot dedicat pentru stylus-ul S Pen; Avem primele imagini</b>Până la marele eveniment Unpacked în cadrul căruia vor debuta smartphone-urile Galaxy Z Flip și Galaxy Z Fold de nouă generație mai avem doar câteva săptămâni de așteptare, iar între timp leak-urile continuă

 

Până la marele eveniment Unpacked în cadrul căruia vor debuta smartphone-urile Galaxy Z Flip și Galaxy Z Fold de nouă generație mai avem doar câteva săptămâni de așteptare, iar între timp leak-urile continuă. Astăzi de exemplu, avem o primă privire asupra husei destinate lui Galaxy Z Fold 3 cu slot dedicat pentru accesoriul S Pen care va putea fi achiziționat separat, sau poate în bundle cu această husă.

Galaxy Z Fold 3

 

După cum bine știți, am mai avut un telefon cu S Pen din afara seriei Galaxy Note, fiind vorba despre Galaxy S21 Ultra care la rândul său nu avea slot dedicat în carcasă pentru stylus astfel că Samsung a venit cu alternativa unei huse. Fix o astfel de husă vom primi și pentru Galaxy Z Fold 3, aici slotul dedicat pentru S Pen fiind plasat pe mijloc, în zona balamalei. 

În continuare se vehiculează faptul că nu vom avea conectivitate Bluetooth aici, ci doar o unealtă de interacțiune. Samsung Galaxy Z Fold 3 este așteptat cu ecran pliabil de 7.55 inch, ecran extern de 6.23 inch și rată de refresh de 120Hz pentru ambele. Avem cameră foto triplă, procesor Snapdragon 888+ la interior și scanner de amprente lateral.

Sursa

Link to comment
Share on other sites

@Tibitiberiu2 Posturile făcute aiurea/pentru +1/off topic (ex.: "frumoasă postare", "de mult căutam asta”, "mersi") vor fi sancţionate cu avertisment verbal. Postările vor fi apreciate prin ducerea cursorului peste butonul cu reacţii din colţul din dreapta-jos al postării, care arată astfel: aX9twVJ.png&key=96e21ae2e6557ae161344825. Vei primi un avertisment verbal. Mai multa grija pe viitor.

 

 

 

:topic_closed:

Edited by TLG YuukiKING
Link to comment
Share on other sites

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.