Jump to content

Xiaomi Mi Pad 5 are debutul confirmat pe 10 august și va aduce stylus la pachet (teaser)

.Lenor
 Share

Recommended Posts

<b>Xiaomi Mi Pad 5 are debutul confirmat pe 10 august și va aduce stylus la pachet (teaser)</b>Dacă ieri nu era 100% bătut în cuie faptul că pe data de 10 august vom vedea prezentată și tableta Mi Pad 5 de către Xiaomi, iată că astăzi vine mult așteptata confirmare. Un teaser proaspăt publicat de către gigantul chinez

Dacă ieri nu era 100% bătut în cuie faptul că pe data de 10 august vom vedea prezentată și tableta Mi Pad 5 de către Xiaomi, iată că astăzi vine mult așteptata confirmare. Un teaser proaspăt publicat de către gigantul chinez (care apropo a ajuns pe locul 1 pe piața smartphone, luând în calcul livrările din luna iunie), ne oferă un preview pentru design-ul adoptat de tabletă cât și o confirmare a faptului că vom avea interacțiune cu stylus.

Xiaomi Mi Pad 5

Ce-i drept chiar ieri am avut parte de o certificare FCC pentru stylus-ul destinat tabletei, iar acum îl vedem iată și într-o randare oficială. Acest accesoriu se va numi Xiaomi Smart Pen și am aflat că va oferi conectivitate Bluetooth și un buton fizic pentru selecție, semn că vom avea parte de funcționalități variate. O mică parte din tabletă se poate remarca aici și vedem o ramă metalică și ecran plat.

Pe lista de dotări avem doar speculații la acest moment și bifăm un ecran IPS LCD de 10.9 inch cu rată de refresh de 120Hz, procesor Snapdragon din seria 8xx, cameră foto duală în spate și un scanner de amprente plasat lateral. Ar trebui să aibă și 2 sau 4 difuzoare (poate cu acustică Harman Kardon), 6 sau 8 GB RAM și până la 128 GB stocare flash.

Posibil să vedem și un model 5G și rămâne de văzut dacă se lansează și un model Mi Pad 5 Pro sau nu.

Sursa

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

• Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.