Jump to content
Hostul a fost schimbat. Daca vedeti serverul offline readaugati rpg.b-zone.ro sau 141.95.124.78:7777 in clientul de sa-mp ×

Problema interface editor


RW Pink
 Share

Recommended Posts

Salut,

 

Încearcă cu mai multe versiuni de SAMPFUNCS, mai vechi, mai noi să vezi dacă asa funcționează, dacă nici așa nu funcționează există posibilitatea să fie de la Windows.

Link to comment
Share on other sites

Interface editor nu suporta alte moduri de hud de exemplu mobile hud, GTA V hud, GTA IV hud, ai prins tu ideea, vezi ce mai ai pe acolo.

Edited by hesv
Link to comment
Share on other sites

Salut! Ai ambele fișiere? Interface.asi și interface.ini în folderul principal? O sa ai nevoie și de radardisc.asi dacă ai mini map-ul modificat(pătrat rotund) 

Si fișierul hud.txd trebuie pui în models.Daca ai toate astea nu ar trebuie sa fie problema.Daca ai și modloader verifica acolo sa nu se "bată" cap în cap cu folderul principal.

Sau o alta rezolvare:verifica în interfaceeditor.ini dacă la paragraful "CheckExeVersion" apare 1.Daca e 1 pune zero salvează și încearcă sa intri în joc.Sper sa te fi ajutat.

Link to comment
Share on other sites

Fara raspuns din partea celui care a deschis topicul timp de 72h. Daca totusi vezi curand asta si nu ai rezolvat problema poti lasa un pm, desi cred ca ai primit raspunsurile necesare. Topic closed.

Link to comment
Share on other sites

  • TheTom locked this topic
Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.