Jump to content

Xiaomi revine pe piața tabletelor odată cu lansarea modelelor Mi Pad 5 și Mi Pad 5 Pro; Au procesoare Snapdragon 860/870, display-uri 120Hz

.Lenor
 Share

Recommended Posts

<b>Xiaomi revine pe piața tabletelor odată cu lansarea modelelor Mi Pad 5 și Mi Pad 5 Pro; Au procesoare Snapdragon 860/870, display-uri 120Hz</b>Xiaomi a organizat astăzi un eveniment maraton întins pe mai bine de 3 ore, timp în care au fost prezentate o serie de produse foarte interesante. V-am povestit deja într-un material dedicat despre noul Xiaomi Mi Mix 3

Xiaomi a organizat astăzi un eveniment maraton întins pe mai bine de 3 ore, timp în care au fost prezentate o serie de produse foarte interesante. V-am povestit deja într-un material dedicat despre noul Xiaomi Mi Mix 4, primul telefon al companiei ce integrează camera selfie sub display și primul din lume cu procesor Snapdragon 888+. Au debutat și tabletele Mi Pad 5 care marchează revenirea Xiaomi în acest segment și mai multe detalii avem în continuare.

Vă reamintesc faptul că ultima tabletă Xiaomi sosea în 2018 și era vorba despre Mi Pad 4, iar acum pe fondul creșterilor înregistrate pe piața tabletelor iată că Xiaomi decide să revină în segment. O face prin 2 modele și anume Xiaomi Mi Pad 5 și Mi Pad 5 Pro, diferențele dintre cele două fiind remarcate la nivel de încărcare, cameră foto și desigur prețuri.

Xiaomi Mi Pad 5

Primul model de pe listă este Xiaomi Mi Pad 5, varianta vanilla din acest duo care ne oferă display IPS LCD de 11 inch cu rezoluție de 2560 x 1600 pixeli și rată de refresh de 120Hz. Avem panou 10-bit, suport Dolby Vision, HDR10 și promisiunea unei luminozități de până la 500 nits. Bifăm și tehnologia TrueTone care adaptează culorile și luminozitatea în funcție de lumina ambientală.

Xiaomi Mi Pad 5 - Fotografii oficiale: Xiaomi-Mi-Pad-5_001.jpg

Aduce la interior un procesor octa-core Qualcomm Snapdragon 860 și primim configurații cu 6 GB RAM LPDDR4x și 128 sau 256 GB stocare flash UFS 3.1 la pachet. Tableta dispune de o cameră foto de 13 mpx în spate și de cameră frontală de 8 mpx. Primim aici baterie de 8720 mAh cu încărcare rapidă la 33W și avem WiFi 5, USB-C, bandă magnetică pentru stylus și pogo pin pentru tastatură.

Specificații:

Display: 11 inch, IPS LCD, 2560 x 1600 pixeli, 120Hz

Procesor: Snapdragon 860 

Cameră selfie: 8 mpx

Cameră spate: 13 mpx 

Conectivitate: WiFi 5 dual-band, Bluetooth 5.0, USB-C

Baterie: 8720 mAh, încărcare la 33W

Audio: 4x difuzoare, Dolby Audio, Dolby Atmos

Altele: suport stylus

Dimensiuni: 254.69 x 166.25 x 6.85 mm, greutate 515 grame

Culori: verde, negru, alb

Xiaomi Mi Pad 5 Pro

Următorul model de pe listă este Xiaomi Mi Pad 5 Pro, tabletă care păstrează același ecran de pe varianta vanilla. Schimbă totuși procesorul, cu un Snapdragon 870 și avem aici două modele: WiFi Only și 5G. Pe cel WiFi îl găsim în configurații cu 6 GB RAM LPDDR5 și cu 128 sau 256 GB stocare UFS 3.1, iar pe cel 5G cu 8 GB RAM  și 256 GB stocare UFS 3.1.

Xiaomi Mi Pad 5 Pro - Fotografii oficiale: Xiaomi-Mi-Pad-5-Pro_013.jpg

Tableta vine cu 8 difuzoare la pachet, are același MIUI special optimizat pentru tablete și oferă suport stylus. Apropo de accesoriu, acesta cântărește doar 12.2 grame, are două butoane și oferă touch sampling rate de 240Hz, respectiv baterie cu autonomie de 8 ore. Bateria este o unitate de 8600 mAh și se încarcă rapid la 67W.

Specificații:

Display: 11 inch, IPS LCD, 2560 x 1600 pixeli, 120Hz

Procesor: Snapdragon 870 

Cameră selfie: 8 mpx

Cameră spate: 13 mpx wide + 5 mpx bokeh (WiFi) / 50 mpx wide + 5 mpx (5G)

Conectivitate: WiFi 6 dual-band, Bluetooth 5.2, USB-C

Baterie: 8600 mAh, încărcare la 67W

Audio: 8x difuzoare, Dolby Audio, Dolby Atmos

Altele: suport stylus, scanner de amprente lateral

Dimensiuni: 254.7 x 166.3 x 6.9mm, greutate 515 grame

Culori: negru, alb

Noile tablete sunt deja disponibile în China, unde prețurile arată astfel:

Mi Pad 5: 6/128 GB - 310 dolari, 6/256 GB - 355 dolari

Mi Pad 5 Pro WiFi: 6/128 GB - 385 dolari, 6/256 GB - 430 dolari

Mi Pad 5 Pro 5G: 8/256 GB - 540 dolari

Sursa

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

• Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.