Jump to content

Trio-ul de tablete Samsung Galaxy Tab S8 va sosi cu procesor Snapdragon 898 la interior și nu Exynos 2200

.Lenor
 Share

Recommended Posts

<b>Trio-ul de tablete Samsung Galaxy Tab S8 va sosi cu procesor Snapdragon 898 la interior și nu Exynos 2200</b>De regulă evenimentul Unpacked organizat de Samsung în luna august ne aducea și lansarea de noi tablete flagship din seria Galaxy Tab, dar acum în 2021 are loc o excepție. Nu am avut nici noi tablete și nici un nou smartphone

De regulă evenimentul Unpacked organizat de Samsung în luna august ne aducea și lansarea de noi tablete flagship din seria Galaxy Tab, dar acum în 2021 are loc o excepție. Nu am avut nici noi tablete și nici un nou smartphone Note, asta pentru că firma sud-coreeană s-a axat pe prezentarea de noi terminale pliabile. Dacă soarta telefonului cu stylus este incertă, nu la fel stau lucrurile pentru tabletele Galaxy Tab S8 care vor sosi aparent în ianuarie-februarie 2022 alături de S22.

Aceste noi tablete au mai primit leak-uri anterior, inclusiv liste de specificații de pe urma cărora am aflat că va fi vorba despre un trio compus din Tab S8, Tab S8+ și Tab S8 Ultra. Acum zvonacul Universe Ice vine cu precizarea că toate cele 3 tablete Galaxy Tab S8 vor aduce procesor Snapdragon 898 la interior și nu soluția Exynos 2200 care la ultima verificare întârzie și nu se va regăsi nici pe seria de telefoane S22. 

Din leak-uri anterior am mai aflat că tabletele vor avea suport pentru alimentare rapidă la 45W și că acestea vor rula noul One UI 4.0 din fabrică. Capacitatea bateriilor a fost recent dezvăluită și avem unitate de 8000 mAh pe modelul vanilla, baterie de 10090 mAh pe Tab S8+ și de 11.500 mAh pe Tab S8 Ultra.

Tabletele vor avea diagonale de 11 inch, 12.4 inch și 14.6 inch pentru Ultra - panouri cu rată de refresh ridicată și muchii înguste ale ecranului. 

Sursa

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

• Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.