Jump to content

iPad 9 va sosi cu un corp mai subţire şi procesor mai puternic; Ce ştim despre noul iPad de buget?


.Lenor
 Share

Recommended Posts

<b>iPad 9 va sosi cu un corp mai subţire şi procesor mai puternic; Ce ştim despre noul iPad de buget?</b>Apple nu a mai lansat iPad-uri ieftine de ceva vreme, ratând şansa de a capitaliza pe seama curentelor work from home şi a şcolii de acasă. Ultimul iPad de buget este iPad 8th Gen, lansat de companie în toamna lui 2020

 

Apple nu a mai lansat iPad-uri ieftine de ceva vreme, ratând şansa de a capitaliza pe seama curentelor work from home şi a şcolii de acasă. Ultimul iPad de buget este iPad 8th Gen, lansat de companie în toamna lui 2020, iar azi aflăm detalii despre succesorul său. 

 

iPad 9th Gen ar urma să fie mai subţire şi să adopte un procesor mai puternic. În 2021 Apple va oferi un upgrade mai mic de specificaţii şi va păstra designul similar cu ediţia de anul trecut. Ultimul iPad de buget costa 329 de dolari, sau 299 dolari pentru clienţii din zona educațională. Noul model ar putea păstra acelaşi preţ, iar sursele afirmă că noul venit va debuta în septembrie alături de iPhone 13, Apple Watch Series 7 şi noi laptopuri MacBook Pro de 14 şi 16 inch.

 

Tot atunci am putea vedea şi un iPad Mini 6 cu muchii mai înguste şi ecran mai mare. Revenind totuşi la iPad 9, el va aduce suport pentru Apple Pencil şi ar trebui să aibă tot 3 GB RAM şi aceeaşi cameră de 8 MP în spate. Nu ştim dacă se va îmbunătăţi camera selfie, deşi asta ar avea sens în contextul muncii de acasă şi colaborării. Asta mai ales că predecesorul avea doar un senzor de 1.2 MP cu captura 720p la 30 FPS.

 

Ediţia de anul trecut folosea un ecran de 10.2 inch cu rezoluţie de 2160 x 1620 pixeli şi probabil acesta rămâne neschimbat. Procesorul ar putea trece de la un Apple A12 la un Apple A13 şi am putea vedea extra variante de stocare.

 

Sursa

Link to comment
Share on other sites

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.