Jump to content

Xiaomi Mi Band 6 în varianta cu NFC este certificată în Italia; Ar putea debuta curând pe piața europeană

.Lenor
 Share

Recommended Posts

<b>Xiaomi Mi Band 6 în varianta cu NFC este certificată în Italia; Ar putea debuta curând pe piața europeană</b>Deși Xiaomi Mi Band 6 este o brățară de fitness foarte echilibrată și accesibilă publicului larg, rămâne un factor pentru care mulți sar peste această opțiune și anume lipsa conectivității NFC. Acest modul NFC este prezent doar

Deși Xiaomi Mi Band 6 este o brățară de fitness foarte echilibrată și accesibilă publicului larg, rămâne un factor pentru care mulți sar peste această opțiune și anume lipsa conectivității NFC. Acest modul NFC este prezent doar pe modelul comercializat în China, dar astăzi sosesc vești bune în online. Descoperim faptul că de curând o variantă NFC a brățării a fost certificată în Italia.

Xiaomi Mi Band 6

Asta poate însemna că o lansare a modelului ce permite realizarea de plăți este aproape și pentru piața europeană. Ținând cont de certificarea sosită, Italia ar putea fi prima țară în care debutează Mi Band 6 NFC, urmând ca mai apoi să o vedem listată și în alte țări. Desigur, restul dotărilor hardware cât și design-ul vor fi păstrate, poate doar autonomia sa scadă.

Vă reamintesc faptul că această brățară aduce ecran AMOLED Full Screen Touch de 1.56 inch, tracking pentru până la 30 tipuri de exerciții și până la 60 de teme pentru ecran. Există și senzor de puls, monitorizare SpO2 și monitorizare calitate somn. Avem certificare 5ATM iar autonomia este de 14 zile. Cel mai bun preț actual este de 160 lei la PC Garage.

Sursa

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

• Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.