Jump to content

Edi Iordănescu poate pierde o vedetă de la FCSB în această vară: "A demarat deja negocierile!"


MS13 Huski
 Share

Recommended Posts

                                                                                            FCSB v CFR Cluj - Liga 1 Romania, Bucharest - 19 Mar 2021

Galatasaray a fost interesată în această vară de transferul lui Olimpiu Moruțan, însă vicecampioana Turciei nu a fost de acord cu prețul cerut de Gigi Becali și s-a reorientat către un alt mijlocaș de la FCSB.

 

Edi Iordănescu poate pierde o vedetă de la FCSB în această vară: "A demarat deja negocierile!"

Publicația turcă Fanatik anunță că Darius Olaru este ultima țintă a lui Galatasaray. Gruparea Cim Bom caută un optar, iar prima variantă ar fi fost portughezul Gedson Fernandes (22 de ani), care a jucat în a doua parte a sezonului trecut la formația din Istanbul, dar a revenit din împrumut la Benfica.

Inclusiv antrenorul Fatih Terim a confirmat că transferul lui Gedson Fernandes a picat, iar turcii precizează că Galatasaray își îndreaptă acum atenția către Olaru, un fotbalist pe care îl urmărește de mai mult timp.

Sursa citată anunță că "Galatasaray a demarat deja negocierile" pentru Darius Olaru, însă turcii s-ar putea lovi, din nou, de pretențiile lui Gigi Becali. La finalul lunii iunie, patronul de la FCSB spunea că își dorește 10 milioane de euro în schimbul mijlocașului central și nu este dispus să lase vreun cent.

 

Darius Olaru ar putea fi al doilea român din lotul actual lui Galatasaray, după ce gruparea din Istanbul l-a transferat tot în această vară pe Alexandru Cicâldău, de la Universitatea Craiova, pentru 6,5 milioane de euro.

În total, Galatasaray a cheltuit 20 de milioane de euro pentru transferurile din această vară. Pe lângă Cicâldău, la echipă au mai fost aduși fundașii Victor Nelson (de la FC Copenhaga, 7 milioane de euro), Sacha Boey (de la Rennes, 1 milion de euro) și mijlocașii Berkan Kutlu (de la Alanyaspor, 4 milioane de euro) și Baris Yilmaz (de la Keciorengucu, 1,5 milioane de euro).

Darius Olaru joacă la FCSB din ianuarie 2020, când a fost transferat de la Gaz Metan, pentru 600.000 de euro. Medieșeanul a avut evoluții apreciate la echipa de club, unde a strâns 50 de meciuri, 11 goluri și cinci pase decisive, iar în luna iunie a acestui an a debutat la naționala de seniori a României într-un amical cu Georgia (1-2).

 

sursa

Link to comment
Share on other sites

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.