Jump to content

Edi Iordănescu, despre planul lui Marius Șumudică: "Eu să mă tem de mesaje?" Cum a decis să încheie schimbul de replici


MS13 Huski
 Share

Recommended Posts

                                                                                           Edward Iordanescu, the head coach of FC Astra Giurgiu - Liga 1 (Romanian Football League One) game between FC Voluntari � FC Astra Giurgiu, Photo: Cronos/Cristian Stavri, Ploiesti, 24.July.2017

Imediat după ce a fost numit antrenor principal la FCSB, Edi Iordănescu (43 de ani) s-a trezit în mijlocul unei dispute de la distanță cu Marius Șumudică (50 de ani).

"Sămânța de scandal" a fost plantată de către Adrian Porumboiu, fostul patron al lui FC Vaslui, care a colaborat cu ambii tehnicieni. Fostul arbitru a declarat în primă fază că antrenorul roș-albaștrilor este cu zece clase peste cel al lui CFR Cluj, iar apoi a spus că Iordănescu îi făcea tactica lui Șumudică, deși îi era secund.

 

Edi Iordănescu a asigurat că nu are nicio dispută cu Marius Șumudică

 

Ulterior, între Iordănescu și Șumudică a existat un schimb de replici de la distanță, iar cel din urmă a spus că va publica niște mesaje pentru a arăta care a fost, de fapt, adevărata situație de la FC Vaslui. 

În cea mai recentă conferință de presă, antrenorul lui FCSB a declarat că s-a trezit fără să vrea în mijlocul acestei dispute verbale, adăugând și că nu are de ce să se teamă de mesajele pe care Șumudică a spus că le va face publice.

"Eu n-am avut nicio dispută cu Marius. Am căzut la mijloc într-o situație pe care nu mi-am dorit-o, am vrut să mă asigur că are respectul și aprecierea mea. Atunci când ești lăudat de un om cu care ai lucrat te onorează, dar nu îmi plac comparațiile, pentru că nici eu nu mi-am permis să fac asta niciodată. Domnul Porumboiu probabil că a vrut să mă încurajeze pentru ce urmează, dar chiar nu vreau să comentez.

Ce a fost a fost, îl respect pe Șumi foarte mult, e un antrenor dovedit, a demonstrat lucruri în țară și în străinătate, eu cred că fotbalul românesc are nevoie de astfel de antrenori competenți. Eu să mă tem de mesaje? Nu știu în ce fel mă privesc eventualele mesaje. Nu știu, chiar nu vreau să comentez ce a spus Șumi și ce are el în inboxul telefonului", a explicat noul antrenor al lui FCSB.

 

Edi Iordănescu a dezvăluit cum au reacționat jucătorii când au realizat că Gigi Becali nu mai e antrenor. ”E important să se vadă în joc!”

 

Noul tehnician al roș-albaștrilor a dezvăluit cum au reacționat jucătorii când l-au văzut și când au realizat că Gigi Becali nu mai este antrenor. Iordănescu jr a spus că a simțit o liniște la nivelul întregului lot.

”Cu siguranță că da, e important să se întâmple acest lucru și să se vadă în joc, în exprimarea lor, dar am văzut atitudine. Eu nu pot să fac comparații și paralele cu ce a fost înaintea mea, sunt sigur că fiecare antrenor dinaintea mea a încercat să organizeze lucrurile cât mai bine.

În mod special, în plan tehnico-tactic, mi s-au părut extrem de atenți, focusați, implicați, am găsit acea agresivitate pe care o căutam la antrenamente, sunt sigur că vor să demonstreze”, a spus Edi Iordănescu.

 

sursa

Link to comment
Share on other sites

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.