Jump to content

Nu primesc bonusul obiectiv job.

eLCapone0

Recommended Posts

Nickname:MichaelYaKuZa

Server:RPG1

Descrierea Bugului:Cred ca de cind am contul acesta am facut obiectiv job de vreo minim de 5 ori si nam primit bonusul promis adica am verificat si pe bzone site income nimic de la job si tinut minte suma de cash care o aveam inainte sa ies si sa se unple 11kk si nam primit niciodata si nustiu ce sa fac si am decis sa apelez la dumneavoastra poate rezolvati simi primesc inapoi rewardurile promise.

Screenshots:Nam facut niciun screenshot daca e nevoie arat incomes.

Salut,

Nu ai de ce să nu primești bonusul din moment ce restul jucătorilor nu au nicio problemă cu asta. Cel mai probabil nu ești atent tu la job goal și nu l-ai finalizat de suficiente ori.

Ai aici detalii despre funcționalitatea acelui sistem https://wiki.b-zone.ro/index.php?title=Alte_sisteme:Job_Goal

De asemenea pe income nu apare de câte ori ai finalizat tu goalul. Pentru a finaliza goalul dintr-o anumită zi trebuie să atingi la Your Goal pragul de 100% și de asemenea să se atingă și la job goal pragul de 100%. 

O zi bună.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.