Jump to content

Florin Tănase, în Germania? Impresarul dezvăluie: "Am anunțat cluburile!"


MS13 Huski
 Share

Recommended Posts

                                                                                 FOTBAL:FCSB-SEPSI OSK SFANTU GHEORGHE, LIGA 1 CASA PARIURILOR (23.08.2021)

Florin Tănase a semnat un nou contract cu FCSB, scadent în 2025, iar căpitanul echipei bucureștene are acum o clauză de reziliere de doar 3 milioane de euro.

 

Florin Tănase, în Germania? Impresarul dezvăluie: "Am anunțat cluburile!"

 

După ce Gigi Becali a anunțat că a discutat cu un club din Germania pentru posibilul transfer al lui Tănase, impresarul Ioan Becali a confirmat că a înștiințat mai multe cluburi despre noua clauză de reziliere a fotbalistului.

Lucrurile par simple pentru golgheterul sezonului trecut din Liga 1, care a spus în mai multe rânduri că își dorește să plece de la FCSB: va putea să se transfere doar dacă un club decide să achite cele 3 milioane de euro.

"Am anunțat cluburile din Germania, care au fost interesate și în trecut de el, că, de două săptămâni, Tănase e liber pentru 3 milioane. Cine are 3 milioane și se va înțelege cu băiatul, îl va avea.

 

Între timp, Tănase e aici, a prelungit, dă goluri la FCSB, salvează echipa în momente în care echipa nu prea merge. E un punct bun pentru FCSB cu noul antrenor, s-a văzut că FCSB a jucat alt fotbal ieri, dar să sperăm că Iordănescu, încet-încet, îi va pune pe linia de plutire și va micșora avantajul pe care CFR îl are față de ei", a spus Ioan Becali, la aeroport, înaintea plecării spre Istanbul cu Olimpiu Moruțan.

 

Florin Tănase și-a prelungit contractul cu FCSB

 

Căpitanul vicecampioanei are acum un salariu de 30.000 de euro pe lună, plus primă pentru calificarea în Champions League.

"Tănase a prelungit contractul acum cinci zile, a semnat contract pe patru ani. I-am făcut 30.000 de euro pe lună și i-am făcut primă de Liga Campionilor de 300.000 de euro. Le măresc la toți dacă ajung în Ligă.

Să spun de ce îl apreciez (n.r. pe Florin Tănase). La mine, dacă pierzi mingea, mă enervez. El nu pierde mingea, se întoarce, se învârte. E adevărat, i-am zis că vreau să joace mai repede, mai în viteză. Dar el nu pierde mingea, driblează 2-3 jucători, face el ce face, se face că pasează, nu știu.", a declarat Gigi Becali, pe 13 august, la Pro X.

 

sursa

Link to comment
Share on other sites

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.