Jump to content

Xiaomi aduce produse smart home (AiOT) în Europa: proiector inteligent, mesh Wi-Fi AX3000

.Lenor
 Share

Recommended Posts

<b>Xiaomi aduce produse smart home (AiOT) în Europa: proiector inteligent, mesh Wi-Fi AX3000</b>Xiaomi a ţinut un eveniment important pe 14 septembrie, în cadrul căruia a prezentat noile telefoane din seria 11T: Xiaomi 11T, Xiaomi 11T Pro şi Xiaomi 11 Lite 5G NE. Cu această ocazie a dezvăluit şi produse din zona smart

Xiaomi a ţinut un eveniment important pe 14 septembrie, în cadrul căruia a prezentat noile telefoane din seria 11T: Xiaomi 11T, Xiaomi 11T Pro şi Xiaomi 11 Lite 5G NE. Cu această ocazie a dezvăluit şi produse din zona smart home/AiOT, precum un sistem mesh Wi-Fi AX3000, dar şi un proiector inteligent. Ele sunt detaliate mai jos.

Xiaomi Mesh System AX3000

Xiaomi ne oferă un produs vital pentru casele inteligente, un Mesh System AX3000, care creşte acoperirea în special pentru locuinţele spaţioase. Acolo unde un singur router nu mai este de ajuns, ai posibilitatea de a extinde acoperirea cu dispozitive mesh Wi-Fi. Xiaomi le vinde la pachete de câte două, oferind acoperire pentru locuinţe de până la 370 de metri pătraţi. Ele pot deservi până la 254 de terminale simultan. 

Xiaomi Mesh System AX3000

Indiferent de câte gadgeturi conectaţi şi câte funcţionează simultan, dispozitivul va oferi o eficienţă optimizată a reţelei şi un delay redus prin modulația 1024QAM, dar şi suportul pentru tehnologiile OFDMA şi 2X2 MIMO. 

Xiaomi Mesh System AX3000 vine cu suport Wi-Fi 6, cu 2X2 MIMO pentru o conexiune rapidă între două unităţi. Trecerea între unităţi se face automat, fără "goluri" în conectivitate. Un pachet de 2 produse de acest gen costă 150 de euro.

Mi Smart Projector 2

Mi Smart Projector 2

Xiaomi nu e străină de proiectoare, lansând unul Pro în martie la preţ de 1000 de euro. Acum se mută într-o zonă mai accesibilă... şi mai smart. Noul Mi Smart Projector 2 costă 600 de euro şi vine cu design compact. Oferă rezoluţie de 1920 x 1080 pixeli şi diagonală de la 60 inch (la distanţă de 1.6 metri) la 120 de inch (la distanţă de 3.2 metri).

Mi Smart Projector 2

Are port HDMI, suport Dolby Audio şi jack de 3.5 mm. Rulează Android TV, are suport DLNA şi port USB 2.0, la care poţi conecta stick-uri USB şi proiecta fotografii sau clipuri video. Puteţi controla totul vocal prin Google Assistant. 

Sursa

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

• Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.