Jump to content

Xiaomi Mi Smart Band 6 NFC a sosit în Europa: brăţară de fitness cu plăți contactless şi Alexa

.Lenor
 Share

Recommended Posts

<b>Xiaomi Mi Smart Band 6 NFC a sosit în Europa: brăţară de fitness cu plăți contactless şi Alexa</b>Xiaomi a lansat a şasea generaţie de brăţară inteligentă de fitness în martie, dar pe atunci sosea într-o versiune fără NFC. Acum la evenimentul de debut Xiaomi 11T a adus la nivel global şi implicit în Europa, versiunea Xiaomi

Xiaomi a lansat a şasea generaţie de brăţară inteligentă de fitness în martie, dar pe atunci sosea într-o versiune fără NFC. Acum la evenimentul de debut Xiaomi 11T a adus la nivel global şi implicit în Europa, versiunea Xiaomi Mi Smart Band 6 NFC. Avem detalii mai jos.

Xiaomi Mi Smart Band 6 NFC

Trebuie spus că acest produs este un proiect la comun Xiaomi + Mastercard, care se va ocupa şi de plăţile contactless realizate cu dispozitivul. Va suporta atât plăți pentru produse la casă, dar şi pentru călătorii în transportul public. Această versiune aduce ca extra faţă de Mi Band 6 cel clasic şi un microfon, care îţi permite să comunici cu Amazon Alexa şi să îi dai comenzi.

Xiaomi Mi Smart Band 6 NFC

Poţi controla şi dispozitive smart home prin aceeaşi metodă. Restul dotărilor seamănă cu cele de la Mi Band 6 cel clasic:

• monitorizare SpO2
  • monitorizare a somnului
  • detectarea nivelului de stres
  • sfaturi de reglare a respiraţiei
  • corp certificat 5 ATM
  • autonomie până la 14 zile
  • ecran AMOLED de 1.56 inch, sticlă curbată 2.5D, rezoluţie de 152 x 486 pixeli
  • 60 watch face-uri personalizabile
  • tracker de fitness cu suport pentru 30 de tipuri de exerciţii fizice
  • Bluetooth 5.0
  • accelerometru pe 3 axe, giroscop pe 4 axe

Produsul vine în Europa la suma de 55 euro. 

Sursa

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

• Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.