Jump to content

Xiaomi Mi True Wireless Earphones 3 Pro au debutat oficial: căşti cu LHDC 4.0 şi anulare de zgomot

RW YuukiKING
 Share

Recommended Posts

<b>Xiaomi Mi True Wireless Earphones 3 Pro au debutat oficial: căşti cu LHDC 4.0 şi anulare de zgomot</b>Xiaomi a prezentat astăzi telefonul CIVI, dar şi un ceas Watch Color 2. Ele nu au fost singurele noutăţi de la eveniment, acolo sosind şi o pereche de Xiaomi Mi True Wireless Earphones 3 Pro. Acestea sunt căşti cu LHDC 4.0

Xiaomi a prezentat astăzi telefonul CIVI, dar şi un ceas Watch Color 2. Ele nu au fost singurele noutăţi de la eveniment, acolo sosind şi o pereche de Xiaomi Mi True Wireless Earphones 3 Pro. Acestea sunt căşti cu LHDC 4.0 şi anulare a zgomotului. 

Costă 92 de euro şi vin cu anulare a zgomotului de fond. Sunt căşti True Wireless care vin pe nuanţe ca negru, alb şi verde Aurora. Căştile au o greutate redusă cu 17% faţă de  predecesor, iar volumul lor e redus cu 11% pentru a fi transportate mai uşor. Există şi un design cu o cavitate specială care ajustează presiunea aerului din interiorul şi exteriorul canalului auditiv pentru a scăpa utilizatorul de acea senzaţie neplăcută de presiune.

Xiaomi Mi True Wireless Earphones 3 Pro

Pe lista de dotări mai găsim certificarea IP55, acustica la 360 de grade, HiFi şi autonomie de până la 27 de ore cu tot cu acel toc de transport şi încărcare. Sistemul de reducere a zgomotului taie cu până la 40 decibeli zgomotul din jur. Există 3 moduri de anulare: Deep Noise Reduction, Balanced Noise Reduction şi Light Noise Reduction. Există şi un mod Ambient şi unul care permite amplificarea vocilor umane. 

Avem şi suport LHDC 4.0 şi un giroscop pe 6 axe şi accelerometru care vor identifica mişcările utilizatorului pentru un sunet spaţial mai reuşit livrat. O cască oferă 6 ore de autonomie, iar tocul oferă încărcare wireless. În doar 40 de minute se încarcă o cască în acel toc.

Sursa

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

• Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.