Jump to content

Placebo concertează la București în 2022


Alucard ToV
 Share

Recommended Posts

placebo-concert-2017-8691-800x533.jpg

 

După show-ul Sold Out de la Arene din 2017, Placebo revine în București. Viitorul concert al formației va avea loc în vara anului 2022, respectiv pe 14 iulie. Evenimentul se va desfășura la Romexpo, în aer liber, trupa urmând să promoveze noi piese, de pe un album ce ar putea apărea pe piață fie anul acesta, fie în prima parte a anului 2022. Un prim single, "Beautiful James", a fost lansat în luna septembrie, formația preferând să nu ofere încă detalii cu privire la viitorul material de studio.

 

Concertul Placebo de pe 14 iulie 2022 va respecta normele în vigoare la momentul desfășurării acestuia.

 

Bilete la concertul Placebo de la Romexpo, din 2022:

 

  • Biletele se pun în vanzare miercuri, 20 octombrie, la ora 10:30, iar primele 200 de bilete din fiecare categorie au pret earlybird. Găsiți mai multe detalii în Agenda InfoMusic.

 

 

Placebo este una dintre cele mai influente formații ale ultimelor decenii. Bazele trupei au fost puse în 1994 de către solistul și chitaristul Brian Molko și bassistul Stefan Olsdal, membri ce-și continuă activitatea în formula de duo, după plecarea lui Steve Forrest, din 2015. În cei aproape 30 de ani de activitate au lansat 7 albume de studio, toate ajungând în TOP 20 în Regatul Unit, adunând peste 11 milioane de unități vândute în întreaga lume.

 

Placebo a colaborat de-a lungul timpului cu artisti de talie mondială, precum David Bowie, Michael Stipe sau Justin Warfield. Printre artiștii care i-au influențat pe Placebo se numără Iggy Pop, David Bowie, Nirvana sau Depeche Mode. Muzica trupei a dobândit, de-a lungul anilor, o identitate proprie, Placebo influențând, la rândul ei, formații precum My Chemical Romance sau Panic! at the Disco.

 

Extrem de apreciată în România, formația a fost întâmpinată mereu cu mare entuziasm, la fiecare concert susținut. Cel mai recent show a avut loc în 2017, la Arenele Romane, eveniment în cadrul căruia trupa a sărbătorit 20 de ani de activitate. Vă puteți face o idee cu privire la euforia acelui show citind impresiile noastre aici și aici.

 

Sursa

Edited by Alucard ToV
Link to comment
Share on other sites

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.