Jump to content

Timp rămas până în 2025

La mulți ani tuturor!

Creatii MotorHeaD01

Motorhead
 Share

Recommended Posts

Este prima data cand folosesc Photoshop , si am incercat sa fac ceva simplu.Nu mi-a iesit cum am vrut .

08782073162541164126.gif

Revin si cu alte creatii , prin butonul edit.

Va rog , nu faceti spam gen "frumos , gg , super etc..".

E cea mai urata chestie pe care am vazut-o vreodata , nu ai pic de imaginatie , nu ai stiut sa incadrezi textul , nu ai stiut nimic , ai folosit si tu niste efecte la nimereala ! >:)

E cea mai urata chestie pe care am vazut-o vreodata , nu ai pic de imaginatie , nu ai stiut sa incadrezi textul , nu ai stiut nimic , ai folosit si tu niste efecte la nimereala ! >:)

Multumesc de aprecieri . Am zis ca e prima data cand deschid photoshop . Pana cand s-a instalat , mă uitasem la un tutorial pe YouTube .

Tu = 8-}

Fă tu unu daca poti .

Hai ca eu cred ca ai vazut si chestii mai urate

Doamne, chestia asta e draguta, cred ca aveti o viata foarte "compacta" daca nu ai vazut ceva mai urat de atat :-?..

P.S. Ai multa imaginatie, scrii cu albastru, e prima lui creatie in Photoshop, ce voiai sa faca? prima ta creatie era Mona Lisa? ...

@MotorHead

Mie imi plac culorile si felul in care e facuta, nu o pot compara cu nimic altceva asa ca nu am alte comentarii de adaugat..

Incearca sa faci semnaturi :P

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

• Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.