DDDrg Posted November 16, 2021 Share Posted November 16, 2021 (edited) Aștept păreri, bune, rele, sunt bine venite. Edited November 16, 2021 by Arrogant aranjare pagină 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Andr666 Posted November 17, 2021 Share Posted November 17, 2021 Creatiile sunt chiar faine si interesante, KW 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
David. Posted November 18, 2021 Share Posted November 18, 2021 Pentru inceput sunt bune nu am ce zice dar incearca cat de mult poti sa lucrezi si fara acel " Black&White " ca nu prea te ajuta deloc. Keep Work! 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
DDDrg Posted November 20, 2021 Author Share Posted November 20, 2021 On 11/17/2021 at 2:22 PM, A n d r said: Creatiile sunt chiar faine si interesante, KW Mersi frumos. On 11/18/2021 at 5:19 PM, David. said: Pentru inceput sunt bune nu am ce zice dar incearca cat de mult poti sa lucrezi si fara acel " Black&White " ca nu prea te ajuta deloc. Keep Work! Ok, mersi mult pentru sfat, o sa iau in considerare. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
smeuuutz Posted November 20, 2021 Share Posted November 20, 2021 sall, imi place ce vad in mare parte, dar incearca sa mai lucrezi putin la text, stiu ca suna penibil ce spun, dar te poti uita la un tutorial, doua =) 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
FROG ZEW Posted November 20, 2021 Share Posted November 20, 2021 Sunt ok, si tu @smeuuutz stai dq jos, ca nu esti mai special pe text 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
DDDrg Posted November 21, 2021 Author Share Posted November 21, 2021 20 hours ago, smeuuutz said: sall, imi place ce vad in mare parte, dar incearca sa mai lucrezi putin la text, stiu ca suna penibil ce spun, dar te poti uita la un tutorial, doua ? Eu cred ca aici depinde efectiv de viziunea fiecaruia. Mie-mi place sa fac textele simple, asa arata prin ochii mei, mai clean, asta nu inseamna neaparat ca nu stiu sa fac un text, doar ca tu vezi altfel si ti se par slabe fiind efectiv un dropshadow si un gradient. 19 hours ago, FROG ZEW said: Sunt ok, si tu @smeuuutz stai dq jos, ca nu esti mai special pe text Multumesc pentru parere. Link to comment Share on other sites More sharing options...
DDDrg Posted November 28, 2021 Author Share Posted November 28, 2021 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Andr666 Posted December 12, 2021 Share Posted December 12, 2021 Nu s-a mai postat creatii de 7 zile+ Contacteaza un Graphic Designer pentru unlock. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts