Jump to content

HUAWEI WATCH GT 3 poate fi precomandat în România: un ceas inteligent cu estetică tradiţională, funcţii avansate


TLG YuukiKING
 Share

Recommended Posts

HUAWEI%20WATCH%20GT%203%20(2)_450x450.jpeg

 

Pe parcursul toamnei Huawei a prezentat o serie de dispozitive de generaţie nouă, printre care şi acest ceas inteligent HUAWEI WATCH GT 3. El ajunge în România, pentru început cu o perioadă şi oferta de precomanda. Avem de-a face cu un smartwatch cu design ce aminteşte de ceasurile tradiţionale, analogice, dar oferă în acelaşi timp funcţii performante pentru monitorizarea sănătăţii şi sportului.

 

Noul ceas Huawei WATCH GT 3 este disponibil în 4 variante, pe care le găsiţi pe www.huaweistore.ro şi în reţelele de retail la preţuri recomandate de vânzare cuprinse între 1199 lei pentru versiunea de 42 mm şi 1499 lei pentru cea de 46 mm. Până pe 7 decembrie ceasul poate fi achiziţionat în bundle, alături de o pereche de căşti FreeBuds 4i. Puteţi potrivi ceasul inteligent la stilul vestimentar prin curelele interschimbabile şi gamă largă de fețe de ceas. 

 

<b>HUAWEI WATCH GT 3 poate fi precomandat în România: un ceas inteligent cu estetică tradiţională, funcţii avansate</b>Pe parcursul toamnei Huawei a prezentat o serie de dispozitive de generaţie nouă, printre care şi acest ceas inteligent HUAWEI WATCH GT 3. El ajunge în România, pentru început cu o perioadă şi oferta de precomanda. Avem de-a face cu un smartwatch

 

Modelul de 42 mm este mai delicat, iar cel de 46 mm are un design clasic rotunjit, asemănător ceasurilor tradiţionale. Cat despre curele, puteţi alege variante în funcţie de aspectul dorit: elegant, business casual sau sportiv. O curea din oţel inoxidabil cu o formă netedă mulţumită lustruirii de 300 de ori poate fi ideală pentru o întâlnire de afaceri sau o ieşire de seară. Mulţumită butonului de pe spate, puteţi ajusta cu uşurinţă dimensiunea, iar catarama specială tip fluture asigura o potrivire perfectă la încheietură. 

 

Alte alternative includ curele din piele de viţel de înaltă calitate, cu textură moale şi naturală. Varianta de 42 mm primeşte o curea milaneză exclusivă, cu o plasă din oţel inoxidabil cu lucratura unică. Există şi varianta din fluoroelastomer pentru fitness, una rezistentă la transpiraţie.

 

Ceasul vine cu peste 10.000 de watch faces, 14 zile de autonomie şi cu HarmonyOS 2.0 la bord. Se încarcă în sub 2 ore şi aduce un senzor de puls şi care măsoară saturaţia de oxigen, GPS, monitorizare somn şi stres. Sunt disponibile şi peste 100 de moduri sport, exerciţii de respiraţie şi un corp rezistent la 5 ATM. 

 

 

Sursa

Link to comment
Share on other sites

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.