Jump to content
Hostul a fost schimbat. Daca vedeti serverul offline readaugati rpg.b-zone.ro sau 141.95.124.78:7777 in clientul de sa-mp ×

POCO X3 Pro a fost cel mai bine vândut telefon din Europa de Vest de Black Friday


TLG YuukiKING
 Share

Recommended Posts

<b>POCO X3 Pro a fost cel mai bine vândut telefon din Europa de Vest de Black Friday</b>Xiaomi este unul dintre cei mai populari producători de telefoane din Europa, inclusiv din România, având în vedere că țara noastră e pe locul 3 ca vânzări pentru Xiaomi, după Polonia și Ucraina. Am aflat acest lucru într-un interviu cu Andrzej Gladki

 

Xiaomi este unul dintre cei mai populari producători de telefoane din Europa, inclusiv din România, având în vedere că țara noastră e pe locul 3 ca vânzări pentru Xiaomi, după Polonia și Ucraina. Am aflat acest lucru într-un interviu cu Andrzej Gladki (Deputy General Manager Xiaomi CEE & Nordics) pe care îl puteți citi aici! Azi aflăm că cel mai bine vândut smartphone din Europa de Vest de Black Friday a fost POCO X3 Pro. Detalii avem mai jos.

 

POCO X3 Pro a fost cel mai bine vândut telefon din Europa conform datelor oferite de Amazon. Astfel, acest model a fost preferat de locuitorii Spaniei, Franței, Germaniei, Italiei, Olandei și a Regatului Unit (UK). Din păcate nu știm cum arată vânzările strict pentru acest model în România, însă Xiaomi s-a clasat pe locul 2 din punct de vedere al vânzărilor în al treilea trimestru din 2021. Putem presupune deci că stă destul de bine.

 

POCO-X3-Pro_037_592x395.JPG

 

Mai surprinzător e faptul că POCO X3 Pro este un model cu conectivitate 4G LTE. Asta înseamnă că a depășit ca număr de vânzări inclusiv modele 5G accesibile. Totuși, el vine cu specificații excelente și un preț competitiv, așa că nu e greu de înțeles motivul din spatele popularității. 

 

Vă reamintesc că POCO X3 Pro a primit o recenzie video detaliată din partea noastră pe care o puteți urmări mai jos. El vine cu un display de 6.67 inch în diagonală, IPS LCD, are rezoluție Full HD+ și refresh rate de 120Hz. La interiorul său se află un CPU destul de puternic, Qualcomm Snapdragon 860 (7 nm), dar și 6 GB sau 8 GB de RAM și 128 GB sau 256 GB de stocare. Are cameră quad în spate, senzor selfie de 20 MP și poate filma 4K.

 

 

Este apreciat în special de către gameri, el rulând fără probleme cele mai complexe titluri din Google Play. Vine cu difuzoare stereo, are jack de 3.5 mm pentru căști, o baterie generoasă de 5160 mAh și se încarcă rapid, la 33W. Și după cum spuneam, prețul este foarte bun, el fiind comercializat la 1199 lei în versiune cu 6 GB RAM și 128 GB stocare, respectiv 1299 lei pentru versiunea cu 8 GB RAM și 256 GB stocare.

 

 

Sursa

Link to comment
Share on other sites

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.