SoA NEXUS Posted December 27, 2021 Share Posted December 27, 2021 (edited) Nick-ul tau: Ne[x]us Server: rpg1Descrierea bugului: /maraton funcționează. Acesta arată că am dat claim la toate premiile si am setate toate boost-urile ca fiind active de la Maraton (probabil că de la Maratonul trecut). De asemenea, mi-a dat posibilitatea de a lua 1 DS Stock, eu am dat CLAIM să văd dacă funcționează, dacă mi-l pune pe cont și chiar mi l-a pus (nu știu dacă-i de rău sau de bine, dar presupun că de rău, de aceea l-am raportat)Screenshot(s): /maraton în joc, nu am SS-uri... Edited December 27, 2021 by NeXuS. 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kelton Posted December 27, 2021 Share Posted December 27, 2021 Măcar ai avut bunăvoința de-a raporta problema și de a da claim la un singur premiu, spre deosebire de alții. Poți să-ți păstrezi premiul. Nu pot spune însă același lucru despre ceilalți jucători care au abuzat. Numai bine. 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts