Jump to content

George Pușcaș nu a mai marcat din aprilie, însă nu duce lipsă de oferte! Atacantul român, dorit în Italia


RW YuukiKING
 Share

Recommended Posts

George Pușcaș, după un gol marcat pentru Reading / Foto: Getty Images

 

Internaționalul român nu a reușit să marcheze niciun gol în cele 21 de partide jucat în campionat, iar cei de la Reading au ajuns la capătul răbdării. George Pușcaș nu duce însă lipsă de oferte. După ce s-a vorbit de interesul celor de la FCSB și CFR Cluj, presa din Italia susține că atacantul de 25 de ani este în fruntea listei de priorități a lui Lecce, una dintre candidatele la promovarea în Serie A.

7,5 milioane de euro a plătit Reading în 2019 pentru transferul lui George Pușcaș de la Inter.

 

4 este locul ocupat de Lecce în Serie B, cu 31 de puncte, la șapte lungimi și un meci mai puțin disputat de liderul Pisa.

George  Pușcaș, dorit în Italia! Internaționalul român este pe radarul celor de la Lecce

”Atacantul echipei Reading şi al naţionalei României ar putea fi una dintre primele mutări pentru perioada de transferuri din ianuarie”, scriu italienii de la tuttomercatoweb.com. Această informație vine la scurt timp după ce în presă a apărut și un posibil interes al celor de la Cagliari pentru George Pușcaș.

 

Transferat de Inter în 2014 de la Liberty Oradea pentru 600 de mii de euro, Pușcaș și-a petrecut o mare parte din carieră în Italia, fiind împrumutat de ”nerazzurri” la Bari, Benevento, Novara și Palermo, înainte de a fi vândut definitiv la Reading.

”Seceta” de goluri din acest sezon a vârfului i-a exasperat pe fanii lui Reading, care au creat un cont de Twitter al cărui singură activitate este aceea de contorizare a zilelor scurse de la ultimul gol al românului. Cum Pușcaș nu a mai înscris din 5 aprilie, s-au adunat 270 de zile.

 

2,5 milioane de euro este cota de piață a lui George Pușcaș, potrivit Transfermarkt.

21 de meciuri și o pasă decisivă sunt cifrele românului în acest sezon de Championship.

 

Sursa

Link to comment
Share on other sites

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.