Jump to content

Bayern Munchen plănuiește să-i sufle Barcelonei una dintre ”ținte”! Fotbalistul a confirmat oferta


RW YuukiKING
 Share

Recommended Posts

Argentina v Brazil, World Cup Qualifiers, Football, Estadio San Juan del Bicentenario, San Juan - Nov 16 2021

 

Fotbalistul este pe val în America de Sud și sunt șanse mari să facă pasul curând către Europa. În afară de Bayern Munchen, Alvarez este urmărit cu atenție și de Barcelona, care a pierdut un atacant de careu odată cu retragerea lui Sergio Aguero.

 

Bayern Munchen, ofertă pentru Julian Alvarez?

 

În ultimul sezon din Argentina, Julian Alvarez a marcat 18 goluri în 21 de etape și a oferit șapte pase de gol. Evoluțiile foarte bune l-au propulsat și-n echipa națională a Argentinei, unde a adunat cinci prezențe, însă fără a marca.

De asemenea, cota sa de piață a crescut în ultimele luni de la 12 milioane de euro, la 20 de milioane de euro. O sumă pe care Bayern Munchen ar putea să o plătească la orice oră.

 

Conform presei din Germania, cântăreața germană Marita Kollner ar fi purtat un dialog amical cu Julian Alvarez, în Mexic, unde cei s-au întâlnit întâmplător în vacanță.

 

Fotbalistul i-ar fi declarat lui Marita Kollner: ”Știu totul despre Bayern Munchen, chiar am o ofertă de la ei”. În glumă, Marita i-a transmis bucuroasă că-l așteaptă în Bundesliga, dar la echipa sa favorită, FC Koln.

 

În momentul de față, Bayern Munchen nu are prea multe opțiuni pentru postul de atacant central. Bineînțeles, titular este Robert Lewandowski, însă dacă polonezul se accidentează, antrenorul Julian Nagelsmann ar putea avea probleme.

 

Campioana Germaniei îi mai poate folosi în acel post doar pe Thomas Muller și Eric Maxim Choupo-Moting. Primul dintre ei nu este vârf de meserie. De asemenea, îi poate forța în acel post pe Jamal Musiala, Serge Gnabry, Kinglsey Coman sau Leroy Sane, toți de meserie ”aripi”.

 

Sursa

Link to comment
Share on other sites

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.