Jump to content

Real Madrid a trecut la planul B și este pregătită să-l transfere pe "noul Pogba" cu 40 de milioane de euro

sebarealu
 Share

Recommended Posts

Ajax v Sporting CP - UEFA Champions League

Real Madrid ar putea să dea lovitura pe piața transferurilor, "galacticii" fiind cu ochii pe unul dintre cei mai buni jucători de la Ajax.

Trupa lui Ancelotti se gândește la viitor, iar Florentino Perez și-a îndreptat atenția către Ajax, una dintre cele mai bune pepiniere de tineri fotbaliști din Europa.

Ryan Gravenberch, dorit de Real Madrid

Conform presei din Spania, Real Madrid este interesată de serviciile lui Ryan Granvenberch, mijlocașul de doar 19 ani al celor de la Ajax.

Olandezul a impresionat în acest sezon și este comparat ca stil de joc cu Pogba, având și calitățile fizice excepționale pe care le posedă și fotbalistul lui Manchester United.

Mutarea lui Granvenberch de la Ajax la Real Madrid ar putea să-i coste pe "galactici" 40 de milioane de euro, mai notează sursa citată. Agentul jucătorului, Mino Raiola, urmează să continue negocierile, iar eventualul transfer s-ar realiza în vara viitoare.

Cum vrea să-l convingă Real Madrid pe Kylian Mbappe

Dacă va decide să refuze în continuare ofertele de prelungire cu PSG, ceea ce este foarte probabil, destinația lui Kylian Mbappe va fi Real Madrid.

Clubul ”blanco” a încercat să-l transfere și în vară, când, însă, deși Kylian Mbappe a vrut să plece de la PSG, clubul parizian a refuzat orice ofertă, inclusiv una de 180 de milioane de euro, sumă considerabilă pentru un jucător care, la acel moment, mai avea doar un an de contract.

Acum, PSG nu se mai poate împotrivit și Real Madrid vrea să profite. Potrivit fichajes.net, Florentino Perez pregătește deja oferta pentru Kylian Mbappe, căruia îi va propune o primă de instalare de nu mai puțin de 80 de milioane de euro.

Kylian Mbappe a vrut să plece la Real Madrid în vară

”În vară, ambiţiile mele erau clare, doream să plec şi clubul să aibă timp să aducă pe cineva în locul meu. În momentul de faţă viitorul meu nu mai este pentru mine o prioritate. Am crezut că aventura mea la PSG s-a încheiat. Am vrut altceva.

Am dat totul la PSG şi cred că am făcut-o bine. Plecarea era următorul pas logic. Sunt ataşat de PSG şi, dacă era să plec, o făceam doar pentru Real Madrid”, recunoștea Kylian Mbappe, după încheierea perioadei de marcato din vară.

sursa

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

• Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.