Jump to content

Dayro Moreno nu mai prezintă interes nici în Columbia! Atacantul, tras în jos de viața extrasportivă dezordonată


RW YuukiKING
 Share

Recommended Posts

Dayro Moreno

 

Fostul atacant de la FCSB (pe vremea aceea Steaua) s-a despărțit de bolivienii de la Oriente Petrolero la începutul acestui an și este gata să se întoarcă în țara sa natală, Columbia.

 

Dayro Moreno, refuzat de formațiile din Columbia!

 

Dayro Moreno trece prin ultima etapă a carierei sale. Este liber de contract, însă mai așteaptă o ofertă avantajoasă pentru o nouă aventură. Cu toate acestea, echipe importante din Columbia neagă orice interes pentru atacant.

Dacă nu-și va găsi curând echipă, agentul jucătorului a declarat că fotbalist s-ar putea retrage din activitate, după aproape 20 de ani de activitate.

Au existat zvonuri privind oferte dinstre Deportivo Independiente Medellin și America de Cali, însă ambele formații au dorit să infirme informațiile, conform infobae.com.

 

Un prim impediment ar fi salariul foarte mare. Apoi, cluburile nu-și doresc în lot un fotbalist cu o viață extrasportivă dezordonată, așa cum a demonstrat că are Dayro.

Ultimele două ”boacăne” semnate de Dayro Moreno!

 

În 2020, pe când evolua la Talleres în Argentina, vehiculul în care se afla Dayro Moreno a lovit un motociclist în Cordoba și este acuzat de încălcarea izolării sociale în cazul infectării cu COVID-19. Columbianul a scăpat de acuzații, responsabilitatea fiind preluată de ceilalți doi pasageri din mașină.

În 2021, Dayro Moreno a fost filmat în stare de ebrietate în club, în Bolivia. Acesta s-a întâlnit cu fanii echipei la care activa, Oriente Petrolero, iar aceștia l-au scos în șuturi din local.

 

Dayro Moreno a ajuns la FCSB în 2008, de la Once Caldas, pentru 1,75 milioane de euro. A fost vândut după doi ani, tot la Once Caldas, pentru 600.000 de euro.

În cariera sa, Dayro Moreno a evoluat pentru Once Calda, Atletico PR, FCSB, Club Tijuana, Junior, Millonarios, Atletico Nacional, Talleres și Oriente Petrolero.

 

 

Sursa

Link to comment
Share on other sites

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.