Jump to content

Zdenek Ondrasek, jucătorul dat afară de Gigi Becali de la FCSB, și-a găsit o nouă echipă


RW YuukiKING
 Share

Recommended Posts

Zdenek Ondrasek, atacantul de la FCSB / Foto: Sport Pictures

 

Zdenek Ondrasek (33 de ani) a fost adus la FCSB în vara trecută, însă jucătorul ceh nu l-a impresionat pe patronul Gigi Becali care a decis să îi rezilieze contractul după mai puțin de două luni.

 

Zdenek Ondrasek, jucătorul dat afară de Gigi Becali, și-a găsit o nouă echipă

După despărțirea de FCSB, Ondrasek a fost ajutat de fosta sa echipă, Tromso, din Norvegia. Cehul a început foarte bine noua aventură, cu gol și pasă de gol într-un meci cu Rosenborg, pierdut cu 2-3, însă nu a putut să rămână la nivelul așteptărilor.

 

Astfel, conducătorii celor de la Tromso au decis să nu îi propună prelungirea contractului lui Zdenek Ondrasek, care a expirat la data de 31 decembrie.

Chiar dacă nu a reușit să convingă la Tromso, Ondrasek nu a pierdut timpul și și-a găsit altă echipă după despărțirea de formația norvegiană.

400.000 de euro este cota de piață a lui Zdenek Ondrasek, potrivit transfermarkt.com

Cehul a semnat cu formația poloneză Wisla Cracovia. Contractul fotbalistului dat afară de Gigi Becali este scadent la data de 30 iunie 2023.

 

”Am vorbit cu Ondrasek. Acolo e o junglă! Patronul e un nebun”

 

Adus ca să rezolve problema ”numărului 9” de la FCSB, Ondrasek a bifat doar 110 minute în tricoul viceampioanei, înainte de a fi dat afară de Gigi Becali. David Limbersky (37 de ani), fost jucător la Viktoria Plzen, echipă de la care atacantul ceh a făcut pasul în Liga 1, a fost extrem de virulent la adresa patronului roș-albaștrilor.

 

”Am vorbit cu Ondrasek. Și el a fost surprins de cum a fost tratat. A spus că e o junglă acolo. Chiar așa pare! Patronul de acolo e un nebun. Cred că nimănui nu i-ar plăcea să lucreze cu el. E ceva extrem, n-am trăit niciodată așa ceva!”, a declarat David Limbersky, la O2 TV din Cehia.

 

 

Sursa

Link to comment
Share on other sites

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.