Jump to content

Fabio Cannavaro, aproape să devină selecționer! Echipa pe care o poate duce la Cupa Mondială


 Share

Recommended Posts

profimedia-0645473219

 

Fabio Cannavaro (48 de ani) ar putea ajunge la prima reprezentativă a Poloniei după ce Paulo Sousa a decis să preia Flamengo după mai puțin de un an petrecut pe banca polonezilor.

 

Sousa a plecat de pe banca Poloniei la finalul lunii decembrie pentru a prelua formația braziliană Flamengo. Sousa a pregătit reprezentativă poloneză pentru 15 partide, în care a bifat șase victorii, cinci remize și patru înfrângeri.

 

Fabio Cannavaro, aproape să devină selecționer! Echipa pe care o poate duce la Cupa Mondială

 

Principalul favorit de a prelua postul de selecționer al Poloniei este, potrivit jurnalistului italian Gianluca Di Marzio, Fabio Cannavaro. Fostul mare jucător de la Inter, Juventus și Real Madrid s-a întâlnit cu reprezentanții Federației de Fotbal din Polonia, iar negocierile dintre cele două părți decurg foarte bine.

 

Se pare că Fabio Cannavaro va semna un contract pentru următorii doi ani și va pregăti reprezentativa Poloniei pentru duelul cu Rusia de la barajul de calificare la Cupa Mondială.

 

În cariera sa de antrenor, Fabio Cannavaro a mai pregătit formații precum Al-Ahli, Guangzhou Evergrande, Al-Nassr și Tianjin Quanjian. De asemenea, Cannavaro s-a aflat pe banca echipei naționale a Chinei pentru două partide din 2019.

 

 

Sursa

Link to comment
Share on other sites

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.