Jump to content

Cadou - B-Zone CS 1.6 SPRAY TAG .

Calvin
 Share

Recommended Posts

Un alt fel de cadou

:) .

Pasul 1 : Descarcam B-Zone TAG Convertor de aici :

B-Zone Tag Convertor .

Pasul 2 : Descarcam logo-ul B-Zone de aici : B-Zone Logo .

Pasul 3 : Dezarhivam B-Zone TAG Convertor iar apoi dam dublu click pe el .

Pasul 4 : Dam click pe Open Image si alegem B-Zone logo .

Pasul 5 : Dam click pe Adjust Image . Se va deschide alta fereastra unde trebuie sa dai click pe Auto Size, iar mai apoi pe "Apply changes and convert to 256 colors"

Pasul 6 : Dam click pe Save Tag . Se va deschide o fereastra mai mica unde alegi "Export to WAD file" si dai OK.

Pasul 7 : Trebuie sa salvam fisierul de 2 ori . Odata cu numele " tempdecal " [ fara ghimilele ] , iar inca odata cu numele " pldecal "

Pasul 8 : Intram in clientul dumneavoastra de CS in HLDS -> CSTRIKE -> si stergem folderul logos .

Pasul 9 : Copiem cele 2 fisiere WAD care le facusem mai devreme si le punem in HLDS -> CSTRIKE folder .

Pasul 10 : Intram in CS si apasam tasta T :> .

Astept pareri :) .

Stiu ca unii stiau sa faca acest lucru . Acest mic tutorial este facut pentru cei incepatori .

Revin cu edit : Varianta VIDEO :) .

EDIT : Nu sunteti obligati sa dati +1 . Dati +1 doar daca v-a ajutat la ceva , nu sa va irositi +1 pe mine . Multumesc .

Varianta 2 [ varianta pentru lenesi ] :

Pasul 1 : Descarcam Fisier 1 si Fisier 2

Pasul 2 : Mergem in folderul HLDS -> CSTRIKE si stergem folderul : " LOGOS "

Pasul 3 : Cele 2 fisiere le copiem in folderul HLDS -> CSTRIKE .

Pasul 4 : Intram in CS si apasam tasta T :> .

© Copyright InfernoDark 4 B-Zone Community . All rights RESERVED .

Edited by SinNneD

Foarte frumos acest cadou si gg pentru tutorial , +1 de la mine !

Ia uite ce tag mi-am tras :))

surfsnowspliter30001.png

PS: Am schimbat poza cu una de pe Surf.B-ZoNe.Ro :D

Edited by TheDoltu

Mda programului i-ai schimbat u numele :)) Iar tutorialul nustiu de unde l-ai luat.. :-J

In fine apreciem efortul :D !!

WTF .

Tutorialul l-am facut personal , dar na' :-J ce sa faci ... Cu oameni ca tine se duce Romania in jos .

WTF .

Tutorialul l-am facut personal , dar na' :-J ce sa faci ... Cu oameni ca tine se duce Romania in jos .

Mie nu imi place minciuna, spui ca tutorialul este facut de tine? Atunci dece apare pe mai multe forumuri?

http://forum.bestone.ro/post32092.html

edit: nu s-a inspirat,daca te uiti tutorialul este identic doar ca este modificat numele comunitatii aceea cu B-Zone, oricum, cum am mai spus acest topic ar trebui mutat la discutii CS si sa stergi chestia cu drepturi rezervate.

Edited by JustMed

Mie nu imi place minciuna, spui ca tutorialul este facut de tine? Atunci dece apare pe mai multe forumuri?

http://forum.bestone.ro/post32092.html

edit: nu s-a inspirat,daca te uiti tutorialul este identic doar ca este modificat numele comunitatii aceea cu B-Zone, oricum, cum am mai spus acest topic ar trebui mutat la discutii CS si sa stergi chestia cu drepturi rezervate.

Sunt acelasi . Eu sunt InfernoDark :| . E fostul meu nick pe b-zone . Add infern_dark ;) .

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

• Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.