Jump to content

Parere din partea unui jucător vechi!

KingKeed
 Share

Recommended Posts

Salut, stăteam zilele astea pe rpg2 cu Vesca și Nale. Eu personal, n am mai intrat pe samp de vreo 4 ani. E mort rau, mai bine de jumătate din server e pe sleep, nu te mai poti distra, nu mai pti face nimic. Doar raport, job, bunker și cam atat. 

Am zis sa mi dau și eu cu parerea putin. Oare dacă s-ar da un wipe total la server, și sa revenim la sistemele din 2014-2015(adăugând foarte putine sisteme din ziua de azi, ex. sistemul De Job Goal, raport automat). Economia, sa fie cea veche. Sa ti rupi spatele pentru o Tampa, nu sa faci banii in 5 minute la job. Eu personal, cred ca ar creste foarte mult numărul de jucatori pe server. 

Voi ce parere aveți? Nu ati vrea un wipe total si sa o luam toti de la 0 cu sistemele vechi si economia scăzută?

1 minute ago, KingKeed said:

Economia, sa fie cea veche. Sa ti rupi spatele pentru o Tampa, nu sa faci banii in 5 minute la job. Eu personal, cred ca ar creste foarte mult numărul de jucatori pe server. 

jucatorii noi vor bani repede, vor sisteme de tip server fantoma unde dai /bonus si iei 100kk. doar nu crezi ca economia s-a marit pentru ca asa a vrut kelton. economia s-a marit pentru ca jucatorii noi voiau sisteme noi unde sa poata face bani mai rapid. partea cu economia intereseaza relativ din moment ce jucatorii cu avere au deja o avere considerabila si nu fac bani din bunker sau job. sistemele astea mai noi pe care multi jucatori vechi le critica sunt facute pentru jucatorul mediu care joaca samp de putin timp si care n

9 minutes ago, KingKeed said:

Voi ce parere aveți? Nu ati vrea un wipe total si sa o luam toti de la 0 cu sistemele vechi si economia scăzută?

nu vrea sa stea sa joace 100 de ore pentru a-si cumpara o masina. hard rp-ul nu mai prinde la nimeni. daca pe noi ne ia nostalgia cand ne gandim la timpurile din 2014 e problema noastra. din pacate timpurile alea nu ar placea deloc si majoritatea jucatorilor mai noi ar pleca. ar ramane aia mai vechi pe care oricum nu-i intereseaza de avere sau bani si ar fi o monotonie inca mai mare pe servere.

10 minutes ago, KingKeed said:

nu ar fi asta solutia. daca b zone avea un anticheat decent in mafii avea sa fie alta atmosfera. mafiile fiind un punct important pe b-zone.

ce lipseste e atmosfera, e caterinca aia buna care se facea pe vremuri. lumea acum e mai toxica, mai proasta si mai ignoranta. si asta nu rezolvi scazand economia.

parerea mea. am scris pe graba probabil m-am incurcat sau am scris prostii, mai tarziu ma uit din nou si vorbim, daca avem si noi cu cu cine.

Bun, e parerea ta. Când ai timp mai scrie ceva. Eu iti spun sincer, cunosc multi sampisti și chiar am vorbit cu toti. Toti spun “nu mai e ce a fost” și când le-am spus asta..au zis și ei ca merita incercat. Mie personal, mi se pare mai interesat și mai distractiv și mergi cu prietenii la job și sa ti lucrați și sa faceți caterinca pana adunați bani de o masina decenta. Acum toti au infernus, etc. Nu mai au pentru ce sa tragă. Joaca doar sa și faca raportul și cam atat. E prea multa toxicitate, parca nu mai e permisă caterinca, o seriozitate dusa la extrem.

Merita incercat, o idee destul de buna...doar ca nu stiu cati se vor mai reapuca, vor fi 200-300 probabil si cam atat, restul se vor lasa sau vor merge pe alte comunitati....dar nu e rea ideea de WIPE TOTAL...cu ocazia asta, s-ar stopa si afacerile ilegale si alte chestii de genul.

On 1/17/2022 at 1:32 PM, sMoKe.WeeD said:

Merita incercat, o idee destul de buna...doar ca nu stiu cati se vor mai reapuca, vor fi 200-300 probabil si cam atat, restul se vor lasa sau vor merge pe alte comunitati....dar nu e rea ideea de WIPE TOTAL...cu ocazia asta, s-ar stopa si afacerile ilegale si alte chestii de genul.

Crede-ma, multi ar incepe iar sa joace, 700 on lejerrr

On 1/20/2022 at 6:58 PM, KingKeed said:

Crede-ma, multi ar incepe iar sa joace, 700 on lejerrr

Nu stiu ce sa zic, deja am multe cunostinte pe aceasta comunitate si le-am spus sa isi dea cu parerea despre asta, si au zis ca nu se vor mai reapuca inapoi din pacate....de asta am zis ca probabil s-ar lasa multi veterani, ar incepe sa joace toti copiii toxici de 12-13 ani, daca stii ce zic..

On 1/15/2022 at 3:34 PM, KingKeed said:

Salut, stăteam zilele astea pe rpg2 cu Vesca și Nale. Eu personal, n am mai intrat pe samp de vreo 4 ani. E mort rau, mai bine de jumătate din server e pe sleep, nu te mai poti distra, nu mai pti face nimic. Doar raport, job, bunker și cam atat. 

Am zis sa mi dau și eu cu parerea putin. Oare dacă s-ar da un wipe total la server, și sa revenim la sistemele din 2014-2015(adăugând foarte putine sisteme din ziua de azi, ex. sistemul De Job Goal, raport automat). Economia, sa fie cea veche. Sa ti rupi spatele pentru o Tampa, nu sa faci banii in 5 minute la job. Eu personal, cred ca ar creste foarte mult numărul de jucatori pe server. 

Sincer nu prea as vrea sa incep de la 0, adica fara FH, factiune, clan s.a.m.d, tinand cont ca am muncit mult si am prins economia veche, pentru astia noi le este usor sa zica "Da ar fi o idee buna" deoarece nu au facut nimic pentru comunitate. Eu, personal joc de la inceputul lui 2013 si imi este dor de vechea economie. Acum s-a cam dus pe rapa, cei drept. Totusi, suntem in 2022, evolueaza si jocurile.

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

• Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.