Jump to content

Karim Benzema, avertisment pentru PSG, înaintea meciului din optimile Champions League: ”Nu ne este frică!”


RW YuukiKING
 Share

Recommended Posts

pjimage

 

Karim Benzema a fost desemnat ”Cel mai bun fotbalist francez din 2021” de revista France Football, iar vedeta de la Real Madrid a vorbit despre duelul cu PSG din optimile UEFA Champions League.

 

Karim Benzema, avertisment pentru PSG, înaintea meciului din optimile Champions League: ”Nu ne este frică!”

Karim Benzema, golgheterul lui Real Madrid, a declarat înaintea duelului cu PSG din optimile de finală din Champions League că nu îi este teamă formația pariziană, iar ”Los Blancos” merg în capitala Franței pentru a câștiga.

 

”Nu ne este frică de PSG. Mi-ar fi plăcut să întâlnim altă adversară, dar, dacă vrem să ajungem până în finală, trebuie să îi învingem pe toți. Când vom veni în Franța pentru meciul cu PSG, vom juca să câștigăm”, a declarat Karim Benzema, citat de Mundo Deportivo.

Benzema a comparat atacul lui Real Madrid cu tridentul Messi – Mbappe – Neymar de la PSG. Atacantul echipei din capitala Spaniei spune că cele două ofensive nu pot fi comparate din niciun punct de vedere: ”Nu sunt deloc la fel, nu au aceeași vârstă, nu au trăit aceleași lucruri”.

 

Kylian Mbappe, vedeta parizienilor, își dorește să ajungă în această vară la Real Madrid, însă a declarat recent că la meciul din optimile de finală din Champions League va da totul pe teren. Karim Benzema a spus în mai multe rânduri că și-ar dori să evolueze în aceeași echipă cu coechipierul său de la naționala Franței, iar, în interviul acordat revistei France Football, atacantul lui Real Madrid a avut din nou cuvinte de laudă la adresa lui Mbappe.

 

”Mbappe este deja unul dintre marii jucători și va fi și mai mare. Avem norocul de a juca împreună la echipa națională. Îi văd potențialul și știu de ce este capabil să facă”, a mai spus starul de la Real Madrid.

 

Revista France Football i-a recunoscut meritele din anul anterior și l-a numit joi "Cel mai bun fotbalist francez din 2021". Pe locul 2 a ieșit Kylian Mbappe (23 de ani), atacantul lui PSG, urmat pe podium de N'Golo Kante (30 de ani), mijlocașul lui Chelsea.

Benzema a celebrat reușita împreună cu fanii săi de pe Instagram, unde a postat mai multe poze cu trofeul acordat de publicația care decernează și Balonul de Aur an de an.

 

În comentarii și-a făcut rapid apariția și Kylian Mbappe, marele învins al acestui premiu. Atacantul lui PSG a dat dovadă de fairplay și l-a aplaudat pe conaționalul său, în semn de apreciere pentru reușitele din anul trecut.

 

 

Sursa

Link to comment
Share on other sites

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.