Jump to content

Notre-Dame on Fire este următorul nou joc VR al Ubisoft

RW YuukiKING
 Share

Recommended Posts

Can 'Assassin's Creed' Help Rebuild Notre Dame? How Restoring the Cathedral  Will Require Both New and Ancient Technology

Ubisoft a creat un nou joc de evadare în realitate virtuală axat pe evadarea din catedrala Notre-Dame când incendiul îngrozitor a cuprins-o în 2019. Numit „Notre-Dame on Fire” – care este și numele unei docu-drame a regizorului Jean-Jacques Annaud – jocul se bazează în principal din activele folosite în 2014 pentru a crea Assassin's Creed Unity. Va fi lansat alături de film în martie 2022, deși în acest moment nu este clar pe ce platforme VR va fi disponibilă aventura.

Lumea a fost îngrozită când catedrala medievală a luat foc în urmă cu trei ani la Paris, Franța, distrugând secțiuni uriașe din biserica veche de 850 de ani. Oameni din întreaga lume s-au adunat în jurul efortului de a reconstrui reperul parizian - inclusiv Ubisoft, care a donat 500.000 de euro organizatorilor din Paris și a dat Assassin's Creed Unity pentru ca jucătorii să se poată bucura de recrearea catedralei în joc.

Alții și-au adus un omagiu în felul lor, ca un jucător No Man's Sky care a recreat vederea din față a bisericii emblematice de pe o planetă extraterestră îndepărtată. „Ca orice joc de evadare, este o chestiune de puzzle-uri și de cooperare cu colegii tăi”, a declarat vicepreședintele senior Ubisoft Deborah Papiernik pentru Variety (mulțumesc, The Gamer). „Ideea este să-ți croiești drum prin catedrală pentru a găsi relicve și pentru a lupta cu focul, pentru că trebuie să salvezi Notre Dame. „Faptul că am avut acel acces [la scenariul filmului] a hrănit cu adevărat echipa noastră”, a adăugat Papiernik, reflectând asupra modului în care echipa a răspuns la scenariul filmului. „Asta nu înseamnă că am transpus totul în joc; mai degrabă, a oferit echipei noastre temei de gândit pentru adaptarea noastră.”

Dacă a trecut ceva timp de când ai explorat ultima dată reimaginarea antică a Parisului de către Ubisoft, poate că Heather te poate convinge să mai încerci. „Nu pot spune că mă așteptam vreodată ca cea mai recentă expansiune a lui Assassin’s Creed Valhalla să mă convingă să joc din nou Assassin’s Creed Unity, dar cu siguranță nu sunt supărată din cauza asta”, a scris ea anul trecut. „În ciuda primirii primite inițial de Unity la lansare – probleme cu optimizarea și stabilitatea pe toate platformele – îmi amintesc că mi-am plăcut timpul petrecut cu Arno cu toți acești ani în urmă și a fost o călătorie destul de nostalgică pe calea memoriei revenirea la aventură în 2021. Chiar și cu defectele sale, Unity chiar a înțeles cât de grozave au fost și sunt încă misiunile cutiei negre.”

Sursa

Edited by TLG YuukiKING

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

• Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.